Megemelte Orbán Viktor miniszterelnök védelmi szintjét a migráció miatt a Terrorelhárítási Központ (TEK) – értesült a Magyar Idők. 

A lap szerdai számában közölt cikk szerint a nagyobb védelmet az is indokolja, hogy a szakszolgálatok terrorveszélyt tártak fel a magyarországi illegális bevándorlással kapcsolatban.

A lap úgy tudja, a fokozott figyelem kiterjed a miniszterelnök környezetére, családjára is. Az intézkedések nem csupán személyi, hanem objektumvédelmet is jelentenek, amelyből a TEK-en kívül a nemzetbiztonsági szolgálatok is kiveszik a részüket.

Horváth József, a katonai titkosszolgálatok korábbi helyettes vezetője közölte: a kormányfő, illetve családja védelmi szintjének emelése a szakmai protokoll része, és a TEK nem is intézkedhetett másként – olvasható a Magyar Idők szerdai számában.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
enslaved
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
kutyahűség
Még mindig ezen kattognak? Ha félni akar és megest csak ellenségeket látni maga körül - márpedig azt aztán egy súlyos paranoid tud! - akkor féljen azoktól, akikben elvileg megbízik. Hamarabb elvágja a torkát egy lefizetett testőr, vagy egy hataloméhes pártfővezér, mint Pista bácsi vagy Mari néni, a nép agyonnyúzott gyermeke.
1magyar
Jár neki a védelem. Olyan helyről jönnek tömegével az emberek ahol nem számít egy emberélet.
Pálinkafőző Rézüst
@enslaved: leírtad magad, bolsika...:))))))))))))
Mobil123
Nahát most látom dolga volt a radírnak :-DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.