Baló György Magyarul Balóval című műsorában vendégeskedett az új propagandaminiszter, Rogán Antal, amikor a műsorvezető nekiszegezte a 100 000 dolláros kérdést:

miért nem vállalnak vitát a kormánytagok a televíziós műsorokban? Miért van az, ha el is megy, akkor sem hajlandó senkivel sem vitázni?

A VS.hu szemléje szerint Rogán Antal válaszában gyakorlatilag azt sugallta, hogy azért nem vitáznak, mert a Fidesz szerint nincs kivel vitázni:

Ez akkor működik normálisan szerintem egy politikai kultúrában, hogyha mondjuk létezik a másik oldalon egy árnyékkabinet. Most akkor hadd tegyem fel önnek a kérdést: kivel vitatkozzon mondjuk egy földművelésügyi miniszter vagy egy pénzügyminiszter?

Baló erre csak annyit tudott mondani:

ha ennyire jók vagyunk, és nincs ellenzék, akkor miért nem vállalunk vitákat?

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Megmondom én miért nem állnak le vitázni már jópár éve...mert kb két kérdéssel össze lehetne zavarni mindet...Nem azért mert nincs méltó ellenfél hanem mert CSAK az van.
Hol az 1 millió munkahely? Hol a manyup pénz? Miért hazudtak az egyéni számlákról? Stbstb...aztán már csak habogna az összes.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
A válaszból egyenesen levezethető, kit tekintenek nemzetnek, mit jelent e ner.
Most hogy birtokon belül érzik magukat, nagyon másként jogészkednek a fijjuk.
egyvandor
A Gorbánnak szánt szerep nem engedi meg, hogy akár egy vita keretében folt essen rajta.
A vitákra ott lennének mellébeszélő suttyók, de mégy így is csak védett helyzetben (kövér-elvtárs) váltanak szópárbajt az ellenzékkel.
Ha olyan nagyra tartják magukat miért nem "alázzák le" tisztességes körülmények között az ellenzéket?
Tekintély elvű (illiberális) országokban a paraziták jól élnek, nincs szükség fejlődő társadalomra.
Pálinkafőző Rézüst
@egyvandor: ezért (is) alakítják át az iskolákat droidnevelő intézményekké...
Törölt felhasználó
Ez egy ördögi kőr, amíg van mszp és nincs új baloldal addig ez is lesz. Itt az idő, hogy eltakarodjon az mszp. Egy új baloldallal szemben nem lehetne 8 évezni, posztkomcsizni. Ilyen meg olyan alapon levegőnek nézni. Másrészről lássuk be elmúlt az idő felettük, 0 kommunikációs készség. Elég volt ebből a mulya politizálásból alkalmazkodni kéne az új eszközökhöz. Nem lenne elég megújulniuk az mszp "brand" önmagában halálra van ítélve. Össze kell omlania a baloldalnak, ahhoz, hogy szülessen egy új erő...
bakegya
HÁNY KAMUPÁRTOCSKÁT HOZATOTT A "NÉPPÁRTOS" LABIRINTUSÁBA A FELCSUTKAI TEKNŐS?@ziziplanet:tanulhatna már a birka magyar,de sajnos az nehéz-tele vannak az önkezüleg átszabott,államosítás címén-kommunista módszerrel,feudalizált,de mára már középkort idéző ősanyákkal és hímsovin apákkal.A MILITALISTA TÖRVÉNYKEZÉS PEDIG TÚLTESZ MÁR A FIDESS JOBBIK FELÉN IS!
Az itt a kérdés mért nincs VALÓDI jobb oldala MAGYARORSZÁGNAK???
NEM VÉLETLENÜL VAGYUNK TELE CIGÁNYKODÁSSAL MEGGAZDAGODOTT ...GÁNYOLÁSSAL.Aki nem piszkítja be a kezét az nem kell.BÁRMI TÖRTÉNHET VELÜNK ez a "zsírgazdagra hízlalt mészáros mangalica" jól szemléltette a menekültekkel való találkozás (akut helyzetén is)felcsutka határán-mi fog történni velünk magyarokkal is,CSAKKK EGY KICSIT KÉSLELTETVE-ha ez így megy tovább feldarabolnak minket a hegyek nélküli medencében a teknős pártkatonái (A LEGJOBB PÉLDÁT STATUÁLTA AZ ÖREG ORBÁN A BÁNYARÉM-ÉS SZEMÉTÉGETŐ PRÓBÁLKOZÁSSAL ,DE LÉVAI HÁZITÜNDÉRKÉVEL IS FÖLDELBIRTOKLÓ BEJEGYZÉSEKET TEHETNÉNK JÓSZOLGÁLATI ÚTTAL MÓDDAL SCAKKK A TANÚK ADDIGRA KI NE HALJANAK...)CSOKKAL,PÖCCSEL és a saját pénzünkkel,amit folyamatosan szétlopnak...vagy stadionokba ölnek...ezekkel vitatkozni?-azért hogy megüzenje a teknős a fasza receptet amit a sok hülye birkával és agresszorral(HASONSZŐRÜ FICÓKKAL) is másoltat!VILÁGSZÉLHÁMOSAI A FIDESSNYIKKHAJOK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.