Egyre kellemetlenebb helyzetben a "Tanár Úr": az Index annak is utánanézett, hogy tényleg ad-e az elhíresült biztonságpolitikai szakértő, Nógrádi György tanácsokat az osztrák kormánynak vagy az osztrák honvédelmi minisztériumnak, és hát kiderült, hogy nem.

Az Index kérdésére ugyanis mind a központi osztrák kormány, mind pedig a honvédelmi minisztérium cáfolta, hogy Nógrádi nekik is dolgozna. Pedig a "Tanár Úr" határozottan állította az online lapnak adott interjújában, hogy tagja az osztrák miniszter tanácsadó testületének:

Azt, hogy rendszeresen ülésezünk és megbeszéljük a biztonság aktuális kérdéseit. Ebben a tanácsban az egyetlen vagyok a volt szocialista országokból. Legközelebb novemberben találkozunk, és mindig átbeszéljük, hogy a világhelyzetből mi az aktuális, és mi és hogyan érinti Ausztriát.

Frissítés: Az Index e-mailt kapott a grazi egyetem egyik professzorátol, Wolf Rauchtól, aki azt írta: Nógrádi György kérésére megerősíti, hogy Nógrádi György több mint tíz éve tagja az osztrák védelmi minisztérium mellett működő tudományos testületnek. Ez a tevékenység tiszteletbeli, semmilyen díjazással nem jár. Wolf Rauch levele szerint saját maga ennek a tudományos testületnek a vezetője.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
A zanzásított aggyal rendelkező fitymaszosoknak ő maga az Isten.Bégetik is utána a marhaságokat és szorgalmasan terjesztik is az igét.
Ezek a rohadékok állandóan hazudnak,a fülkések meg bégetnek hozzá.Szánalmas kabaré az egész.
hetöndöe
A zanzásított aggyal rendelkező fitymaszosoknak ő maga az Isten.Bégetik is utána a marhaságokat és szorgalmasan terjesztik is az igét.
Ezek a rohadékok állandóan hazudnak,a fülkések meg bégetnek hozzá.Szánalmas kabaré az egész.
Szeparepa-
Viktátor egyik jól fizetett csahoskutyája csúnyán megbukott... de mikor fog végre a köztörvényes bűnöző hazaáruló fosztogató főnöke is?
wagabund
a tanár úr régebben azzal is dicsekedett -(persze szerényen),- hogy néha Merkellel ebédel, mert olyan jóban vannak..
..én is szoktam ilyesmikre emlékezni újabban...ráadásul minden nap rengeteg új ismerőssel is találkozom...olyn kedvesek az emberek...mindenkinek elmesélhetem az életem..
Lepényleső
Jól járnánk,ha a kormány hazugságai is csak ennyibe kerülnének nekünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.