Igazán szívmelengető történet került fel a police.hu oldalára: rendőr segített egy az M7-es autópályán vajúdni kezdő veszélyeztetett terhes asszonyon.

Íme a sztori:

A rendőrautó mellett az autópálya felhajtónál 16 órakor hirtelen megállt egy gépkocsi, amelynek vezetője kétségbeesve kért segítséget, hogy mielőbb eljuthasson a Marcali kórházba, mert az utasánál – aki veszélyeztetett terhes – megindult a szülés.

Török Balázs r. törzszászlós ekkor azonnal a személygépkocsi jobb első ülésén helyet foglaló állapotos hölgyhöz rohant, beültette a rendőrautó jobb hátsó ülésére, majd a megkülönböztető jelzés használatával elindult a kórház irányába. A történtekről útközben tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját, segítséget kért és próbálta megnyugtatni a hölgyet, hogy már biztonságban van. Kisvártatva az ügyeletes tiszt jelezte, hogy értesítette a mentőszolgálatot, akik a fonyódi autópálya felhajtóhoz küldtek egy mentőegységet. A rendőrautóval a találkozási ponthoz érve a törzszászlós biztonságban és épségben átadta a vajúdó nőt a mentőknek, akik onnan kórházba vitték.

És hogy a cukiság teljesen ki legyen maxolva, itt egy kép a kisbabáról:

Rendőr segített az M7-esen vajúdni kezdő veszélyeztett terhes nőnekForrás: Police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Gratulálok a boldog szülőknek, jó egészséget, a babának szerencsés, boldog életet !
Török Balázs r. törzszászlósnak is gratulálok a gyors helyzetfelismeréshez !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.