Ungár Klára pár hónapja homoszexuálisnak nevezte Kocsis Mátét, amiért a fideszes polgármester beperelte őt. Ungár most egy újabb interjúban jelezte: egyáltalán nem bánta meg ezt, sőt, újra megtenné. Erre viszont Kocsis felesége kiakadt és Facebook-oldalán közölt az egykori politikusnak címzett nyílt levelet.

Íme a teljes levél:

Sajnálom,hogy ezt a napot is megértük,de most lett elég!Úgy éreztem le kell írnom,amit gondolok.

Nyílt levél Ungár Klárának

Ungár Klára!

Kocsisné Márkus Szilvia vagyok. Kocsis Máté felesége, közös gyermekünk, az egy éves Kocsis Kristóf édesanyja. Nem vagyok közszereplő, nem álltam soha a nyilvánosság elé, most mégis oda fordulok. Azért teszem, mert megelégeltem azt az aljasságot, amit maga a férjemmel, és ezáltal a családommal hónapok óta csinál.

Mi magát nem ismerjük, soha nem is találkoztunk. Azon túl, hogy maga egy bukott politikus, nem sokat tudunk magáról, de igazából nem is érdekelt soha az ön személye. Az sem érdekel, hogy maga homoszexuálisnak vallja magát. Az azonban igen, hogy a férjemről ugyanezt tényként állítja úgy, hogy soha nem is ismerte és ha jól látom folytatja ennek a hazugságnak a híresztelését.

Csak hogy egyértelmű legyek: maga egy közönséges gyűlölködő, hazudozó. Ismerem a férjem életét, sohasem volt homoszexuális. Önnek nincs joga egy vadidegen családapáról és családról hazudoznia és nincs joga a családunk megítélését minket nem ismerő emberek körében hazugságokkal megváltoztatnia! Nincs joga azt állítania, hogy mi hazugságban élünk!Az is szomorú és önmagát minősíti vele, hogy maga eszközként használja a családunk sértegetését arra, hogy bekerüljön a médiába és ez aljas dolog.

Tartsa magát távol a családomtól! Ne vegye a szájára, ne fantáziáljon rólunk, ne hazudozzon a férjemről, és ne tegye saját frusztrációi áldozatává az életünket. Végezetül pedig: szégyellje magát és tűnjön el az életünkből az aljasságával és a hazugságával együtt.

Kocsisné Márkus Szilvia

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nos, erdekes helyzet allt elo: bar Szilvia asszony allitolag szepen egyutt el a ferjevel, kicsi gyermekuket is neveli, o NEM kozszereplo (valoban, hat mitol is lenne az, amikor "csak" kocsismate felesege, ) es aki a Facebook-ot tartja ma Magyarorszagon a hivatalos nyilatkozatok kozzetetelere...

Elhiszem, hogy bekere es nyugalomra van szuksege a gyereke nevelesehez, de kepzelje el, hogy meg rajta kivul kb. 9 es felmillio magyarnak ugyanez a kivansaga, csakhat oket a rosseb se kerdezi, hogy mit akarnak, mivel Szilvia asszony kedves ferje teljes mellszelesseggel kiall a maradek 9 es felmillio ember totalis nyomorba dontesehez...

Ha valoban ugy erzi, hogy a ferjet Ungar Klara politikus (miert "leszerepelt?", mert pillanatnyilag nem ok vannak kormanyon?) jogtalanul buzizta le, akkor menjen el egy sztarugyvedhez, (neki ez ingyen van,) es kezdemenyezzen eljarast becsuletsertes, ragalmazas, hitelrontas, vagy mittudomen milyen cimen, es EZT a tenyt tegye kozze a Facebook-on, hogy "En, XY megtettem Ungar Klara ellen a feljelentest". Es ennyi.

Mar csak arra lennek kivancsi, mi tartott 3 honapig, hogy idaig jusson Szilvia asszony... Vagy netan nem mer egy birosagi eljaras ele menni, mert ott meghallgatjak Ungar Klarat is? Es lehet, hogy Ungarnak van a kezeben bizonyitek?
Sztem erdekes lesz kivarni, mi lesz az eredmeny...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Horizont: Tökéletes! De valójában nekem tök mindegy így utólag, bárhogy fogalmazol.
Mert közben rájöttem, hogy humor és humor között rengeteg különbség van. Legfontosabb különbség, hogy ki viccelődik kivel.
Lepényleső
Az bizony nagyon letisztítaná a politikai életet,ha óhaja teljesülne,s aki hazudna,a süllyesztő-
ben eltűnne. Adná az Isten,hogy váljék valóra,akkor talán vetemednének melóra.
karma1
@szettevette: 09.39-re: Nagyon aranyos vagy, hogy mas szemszogbol is nezed ezt a helyzetet: Neked van igazad az egyik oldalrol, valoban. De tudod, hogy kocsis mate bizony kozszereplo, es mint ilyen, ha kap minden iranybol hideget-meleget, akkor azt el kell viselnie.
Nem hiszem, hogy Ungar Klara csak azert mondta azt amit, hogy mondjon valamit. Ha nem lenne alapja, akkor 99.99 %-ban biztos vagyok benne, hogy nem is emlitette volna a dolgot. Nagyon valoszinu, hogy Ungar reakcioja valasz volt valamire, amit esetleg egy kisebb nyilvanossag elott sutott el kocsis. ezt nem tudhatjuk. Egyidoben buzizta le Szajer Jozseffel kocsist, ha jol emlekszem - erdekes modon ezzel mar a kutya sem foglalkozik, mert ha igaz, akkor 2 ember tutira tudja ezt (Szajer es Ungar), es pont ezert nem megy a birosagra sem emiatt Szajer. De kocsis meg ahhoz is gyava volt, hogy o ugy alljon ki Ungar ellen, hogy azt kerdezze Ungartol: "OK, ha rolam ezt mondod, akkor bizonyitsd be!" Ez lett volna egy gyors, minden kesobbi vitat megelozo es lezaro lepes, ehelyett mateka eloretolta a feleseget, hogy irjon meg egy ilyen levelet. Raadasul 1 nappal a targyalas elott! Mi szukseg volt erre? Szilvia asszony eddig nem volt kozszereplo (erthetoen), de most mindenki elott sikerult magat elegge negativan exponalni. Ezzel nem igazan tett jot se maganak, se a ferjenek, es ennek az ugynek.
De igazad van: mindig mindket felet meg kell hallgatni, ez a romai jog alapja...
magyarbakancs
@szettevette: "Mert, ha már politikailag nem tudja bemártani, akkor kitalál rá valami mást. Ezért utálom az egész politikát, mert mind ilyenek. Mit foglalkoznak azzal, hogy megkeserítik más életét."
Teljes mértékben egyet értek veled.
Nil
nekem két dolog jutott az eszembe
- egy jó feleség köténye mindent eltakar
- sok homoszexuális férfi él kamuházasságban
és még valamit ne felejtsünk: vannak biszexuálisok is a világon
kutyahűség
Kedves Kocsisné Márkus Szilvia,

én egy névtelen kommentelő vagyok. Az Ön érdekében mondom, hogy most állítsa le magát. Nincs tapasztalata a sárdobálásban. Ha egy politikust a felesége kell, hogy megvédjen, az a politikus halála - hogy pontosabban fogalmazzak: a politikai halála.

Ha a lebuzizás ennyire idegesíti, akkor perelje be Ungárt - ahogyan meg is tették -, kapja meg az elégtételt és a továbbiakban HALLGASSON! Írhatja akár az igaságot is, akkor is csak egy durcás gyerek csapkolódásainak fog látszani és csak azt éri el vele, hogy magára rántja az összes kárörvendő, sárdobáló, senkiházi fotelgörényt.

Nyugodjon meg és minden jót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.