Bernd Storck szövetségi kapitány úgy döntött: beveszi a norvégok elleni magyar válogatottba Kleinheisler Lászlót. Ez azért érdekes, mert a focista a klubjában, a Videotonban alig játszott mostanában - írta a 444.hu.

A választás kapcsán a lap megjegyzi: Kleinheisler Orbán egyik kedvence volt az általa alapított Puskás Akadémiában, onnan került a Videotonhoz, ami egyébként köztudottan a miniszterelnök szívének legkedvesebb focicsapat.

Kleinheisler a kevés játéklehetőség miatt egyszer már elment a Viditől a Felcsúthoz, de később visszatért oda. Viszont szerződéshosszabbítást nem volt hajlandó aláírni, így a tartalékcsapatban edzhet ugyan, de meccsen nem játszhat és sem az első, sem a második csapat keretében nem tüntetik fel a játékost.

Korábbi edzője, Benczés Miklós így nyilatkozott a focistáról:

több poszton is bevethető, ízig-vérig támadó szellemű játékos. Jó az egy-egy elleni játékban, és remekül indul be labda nélkül az üres területre. Azon játékosok közé tartozik, aki minden pályán töltött percet nagyon élvez.

Egyébként a főként a fociakadémiákról (Puskás, szombathelyi Illés, MTK, Honvéd) érkezett játékosokból álló U17-es válogatottban sem sikerült nagyot gurítani a magyar csapatnak: utolsók lettünk a hazai rendezésű Európa-bajnoki selejtezőn.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
"ügyesen indul labda nélkül az üres térületre. ""..A labda úgy is csak zavarná ezt a zsenit.Majd lesz belőle valami államtitkár,stb,,ha már kegyes Urunk neki állt tóóóóni a szekerét.
vonotok
Még megérjük, hogy a mi " HŐS VEZÍRÜNK " is a kezdőben lesz a Norvégok ellen. De csak idegenben, itthon gyáva volna annyi " liberális" szurkoló elött megjelelni.
namihami
Csak négy rövid szó:Ezek (1) között (2) nem (3) mindegy (4)?
Bocs a kérdőjel lemaradt,de az úgyis írásjel.
Toby
Így kezdődik a saját lábon állás, no és az államtitkári előmenetelhez sem rossz a kezdőrúgás !
Valalki kükdje el ezt a czikketskét a Felső Bernadett néven okító nősténynek is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.