A Juventus Rádió helyét átveszi a Sláger FM jövő hétfőtől – közölte a Juventus Rádiócsütörtökön az MTI-vel. 

Azt írták, huszonhat éves története során a Juventus Rádió sokszor megújult, azonban a hallgatói kutatások alapján neve, zenei struktúrája, szignáljai és műsorai is teljes átalakítást igényelnek.

A 25 és 65 év közötti korosztályban elvégzett kutatás rámutatott: a budapesti hallgatók olyan rádióra vágynak, amely kiemelten a nyolcvanas évek zenéit sugározza, hangzásvilága a modern kornak felel meg, neve a változatosságot szimbolizálja. Ezért alkották meg a Sláger Rádió égisze alatt a Sláger FM brandet.

Hangsúlyozták: novembertől az egész rádió megújul. A reggeli műsor Hello Sláger! néven folytatja tovább, műsorvezetői Esperes Ákos, Hudák Anita és Hepi Endre lesznek. Délelőtt tíz órától a Sláger Délelőtt című műsor lesz hallható Somogyi Zoltánnal, délután négy órától a Sláger Délután Dénes Tamással, este hat órától pedig érkezik a Sláger Kívánságműsor.

A Juventus Rádiót a Tematic Media Group Kft. független médiacsoport üzemelteti idén június óta. A cég a honlapján szereplő információk szerint 2003 óta működik a közép-európai régióban. A Juventus Rádión kívül négy saját tévécsatornát is üzemeltet, ezek a Fishing & Hunting, a Sláger TV, a DoQ és a SportKlub.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.