Orbán Viktor szögesdrót kerítést emelt a háborús menekültek útjába, miközben alig néhány tucat fejében fordult csak meg, hogy magyar állampolgár legyen. Az Ön állítása, amely szerint, ha a melegek felvonulhatnak és a Magyar Narancs Hitler-bajuszt rajzolhat Orbán Viktor orra alá, akkor ebben az országban demokrácia van, az a hazugság. Sajnos nem az, amit az amerikai nagykövet, Coleen Bell mond, ugyanis – be kell valljam Önnek – szerintem és még velem együtt néhány millió magyar ember szerint, az amerikai nagykövet asszony minden szava szín tiszta igazság és számunkra nem újdonság.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Aki Én: Nagyon jó ez az írás, remekül helyre tette ezt az agyatlan nőneműt. Sok eredménye viszont nem lesz, aki ennyire sötét, annak a legnagyobb fényözön se okoz még csak derengést sem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@rugacs: 11:42 Én a megtrollkodott népszavazás kezdeményezésekről beszéltem, nem a kétes választási eredményekről. Hogy értsd mire gondolok:

www.atv.hu/belfold/20151028-nepharagtol-tart-a-fidesz-a-vasarnapi-zarva-tartas-kerdeseben

Senki nem beszél száz pártról, kivétel a választási időben felhozott megtéveszteni hivatott kamu pártok. De ha már van egy DEMOKRATIKUSAN! megválasztott ellenzékünk, akkor néha illene meghallgatni őket, mert nagy tömeget képviselnek. Ez a kamu kétharmad gyakorlatilag egypárt rendszert jelent, és mint látjuk egy kalap szart sem ér. Bell pedig ha tetszik ha nem, nem ment messzebb, mint az diplomáciailag megengedett. Lehet persze hőbörögni azon amit mond, de ettől még sajnos igaz. A politikusi és diplomáciai alkalmatlanságot manapság hazai politikusoknál tapasztalom. Gyermeteg, suttyó és közönséges a stílusuk, különösen a DEMOKRATIKUSAN! megválasztott ellenzékkel szemben. De akár a kritikusaikkal szemben is.
rugacs
@Aki Én: Én speciel másként látom, a kalap szart az előző népbutító balos kormányok követték el...nyilván te azért gondolod másként, mert tőlük sokat kaptál és jobban eltartottak. Bár én úgy kritizálom a mostaniakat, hogy semmit (érted? SEMMIT!) sem kaptam tőlük, viszont az előzőekkel ellentétben nem is vettek el tőlem semmit!
Másrészt a "kamupártok" nem támogatták a Fideszt, hanem azok is megdönteni akarták, tehát a baloldalt fikázd értük! Nehogy már mi tehessünk arról, hogy a sutáknak annyi esze nincs, hogy átlássa, minél több felé húznak, azzal saját maguk ellen dolgoznak!
Egyébként melyik "egy" demokratikusan megválasztott ellenzékről beszélsz? Az mszp-ről, az lmp-ről, az együttről, a dk-ról vagy melyikről? Az az egy olyan sokból áll, hogy követni sem bírom... :-) Ismereteim szerint egyiknek sincs nagy támogatottsága...
Ami a közönséges stílust illeti, érdekesnek tartom, hogy miközben az európai "elit" politika először elítéli a magyar álláspontot, pár hét elteltével mindig elismeri igazát!!!
Fáziskésésben vannak hozzájuk képest!
Kérlek, nevezd meg már nevén azt a híres DEMOKRATIKUSAN választott ellenzéket!
Aki Én
@rugacs: 12:23 Nem tudod kik ülnek a parlamentben? Na ők az ellenzék. Szerinted gyenge a támogatottságuk? Nézd meg a tételes eredményeket és add össze.
Kár vitáznunk, ha nem látod ezek mit vesznek el, mit kezelnek sajátként. Akinek minden kritika csak hazugság, azzal nem lehet érdemben vitázni.
Csizmás Kond
Zsebesi Zsolt vagyok, ugyancsak egyszerű magyar állampolgár...és ingyenprókátor.
...ha már lúd akkor legyen kövér.
rugacs
@Aki Én: Vitázni tényekkel lehet, addig csak beszélgetésről lehet szó. A parlamentben többnyire fideszesek ülnek, akiket nem neveznék ellenzéknek.
Milyen eredményekről beszélsz? Mostanában az ellenzék politikusai olyan kormányzati tetteket kritizál folyamatosan, aminek jogosságát egyre több uniós ország ismer el! Ezt te eredménynek nevezed?
Hogy a csürhe érdekeit a magyar érdekek fölé helyezik?
Másrészt már megbocsáss, de az az ellenzék, aki a parlamentben ül ugyanolyan elv szerint lett megválasztva, mint a kormánypárt! Olyan meg nincs, hogy az egyik demokratikusan lett így megválasztva, de a másik nem!! Gondolkozz már kicsit! :-) Bárki nyerhetett volna, ha lett volna többsége!
Egy halom kamupárt lett, ami azóta el is tűnt, ám a vicces kétfarkú kutya párt a mai napig aktívan létezik...a problémájuk csak az, hogy egy gazdasági csoportosulás politikai célokat tűzött ki maga elé.
Abban igazad van, nem látom mit vesznek el, mert amit szerinted elvesznek, azt elvették az előzők is rendre és a leendők is el fogják majd venni. Leginkább azért, mert közvetlenül ezért lesznek politikusok! Ha ezt nem bírod elfogadni, ne politizálj!
Arról beszéljünk inkább, tőlünk ki mit vett el?! Tőlem, a családomtól, a felmenőimtől a komcsik vettek el sokat! Aztán az mszp! A Fidesztől meg kicsit visszakapunk ebből. Úgy, hogy soha a büdös életben nem dolgoztunk pártoknak, kormányoknak! A Fideszt leginkább azok fikázzák, akik jól éltek az előző kormányok kiszolgálásából és most nem kapnak csontot. Ezek most nem bírják megemészteni, hogy más kapja a megbízásokat, a lóvét! Hogy elestek a zsíros falatoktól. Nekem speciel hányingerem van tőlük. Mert ilyenkor látszik, önállóan nullák, nem képesek előre jutni, csak ha zsíros kormánymegbízásokat bíznak rájuk. Szerintem az a VALAKI, aki pártoktól, hatalomtól függetlenül is képes élni, gyarapodni. Na ez az ellenzékre egyáltalán nem jellemző! Ők azok, akik a bukott kormányukkal elbuktak. És elmennek külföldre a jobb élet reményében. A jobb oldalon is...
Aki Én
@rugacs: Én a választási eredményekről beszéltem. Az, hogy a kormányt kritizálom, nem jelenti, hogy kedvelem a baloldalt. Az 50-es években a családomtól mindent elvettek, nincs miért szeretnem őket, de ez csak egy ok.
Nagy hiba állandóan a baloldalt emlegetni, és párhuzamba állítani a fidesszel. Többek közt azért, mert a fidesz tele van ex-komcsikkal, de erről már beszéltünk.
A baloldalt elzavartuk, és szépen lassan megszűnnek létezni, mert ahhoz is ostobák, hogy ellenzéknek jók legyenek. Ez a fő oka annak, hogy már nem is szavaznak az emberek. Ezt sem akarják, de az előzőket sem. Ez is azt igazolja, hogy nem mindenki komcsi, libsi. Annyi hibát, bűnt, csalást, megtévesztést... követ el a fidesz nap mint nap. hogy egy valamire való ellenzék már leváltotta volna, nemhogy megerősítené. Az, hogy jelenleg nincs alternatíva, nem jelenti, hogy ez jó, vagy korrekt lenne.
Nem tudom mire gondolsz, mikor arról írsz, hogy a fidesztől visszakapjuk. Komoly listák vannak arról, hogy a fidesz mit von el, mit vesz el, miben hazudik, hogyan hamisítja a statisztikákat. Tudom, baloldal... Na de komolyan, nem igaz, hogy ezeket nem láttad még. Ha ezt valaki tagadja, hazugságnak titulálja, mert mondjuk nem érti, azzal én nem tudok mit kezdeni. És az sem igaz, hogy a fideszt a semmirekellő, lusta és csóró emberek nem szeretik. Voltam cégvezető és cégtulajdonos is mindkét kormány idején, tudom melyikben működött jobban az élni és élni hagyni elv. A fideszt azok nem szeretik, akik látják mit tesznek valójában, és nem csak a köztévét figyelik. Akik csak arra figyelnek, azok félnek megtudni az igazat, mert nem tudnának mit kezdeni vele. Olyan szintű a gátlástalan hazudozás és a korrupció, amilyen még korábban sem volt. Ezt épeszű ember nem fogadhatja el csendben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.