Ungár Klára lemelegezte Kocsis Mátét, amit a fideszes politikus sérelmezett és beperelte őt. Ma volt a tárgyalása, Kocsis első fokon pert nyert – számolt be az Index.

Az ítélet pedig a következő lett: törölnie kell az ügyet kirobbantó Facebook-posztjából a Kocsisra vonatkozó szövegrészt, illetve ugyanott bocsánatot kell kérnie, és kétmilliós forint sérelemdíjat kell fizetnie Kocsisnak.

Döntését a bíró azzal indokolta: a bíróságnak azt a környezetet kellett figyelembe vennie, amiben Ungár kijelentése elhangzott, és nem arról foglalt állást, hogy a homoszexuális identitásnak milyen a megítélése. Ungár Kocsis lemelegezésével Orbán Viktor említett kijelentésére reagált: ebből az következik, hogy Kocsis szerinte egy vélelmezett tulajdonsága miatt nem állt ki a miniszterelnök kijelentése ellen, és ez kifogásolható. Ezt Kocsis alappal tarthatja sértőnek.

Ungárék fellebbeznek az ítélt ellen.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A sok libajnaizó fizetett már bajnainak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
A sok libajnaizó fizetett már bajnainak?
Yoda69
Es kocsis felesege mennyit fog fizetni Ungar Klaranak?
pbalage
ha valaki két milliót kér egy szexuális aktusért, akkor azt minek lehet nevezni?
egyvandor
Ez a per is csak arra szolgált hogy megfélemlítsenek embereket. A bíróságok is kezdenek benyalni a Gorbánbanditák rendszerének.
Kocsis már ezerszer bebizonyította hogy egy suttó. A meleg kifejezés századannyira nem sértette hírnevét mint saját maga. Nem Ungár Klára kijelentése rontotta hírnevét, hanem saját maga.
jancsipapa
Ez a Kocsis még a Fideszen belül is elég silány figura . De Ungár Klára egy kimondottan undorító ,még a Kocsist is alulmúló emberszabású ...
Desischado
NEm tudok erre mit szólni. A bíró nevére kiváncsi lennék. Remélem, másodfokon elkaszálják ezt a parazitát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.