Pár héttel ezelőtt átkerült az idegsebészetre az intenzív osztályról Szacsvay László felesége – írja a Blikk.

Élni akarását és a kifogástalan ellátást dicséri, hogy már nem kell mesterségesen táplálni, ha némi segítséggel is, de önállóan tud enni. A szakemberek szerint jók az esélyek arra, hogy teljesen felépül, de annyi biztos, hosszú út vezet odáig. Mozogni még nem tud, két keze még mindig be van gipszelve.

A színész felesége nyár végén esett ki a lakásuk ablakából, a baleset körülményei még mindig nem derültek ki. Csak annyit tudni, hogy a rendőrség nem indított nyomozást az ügyben.

Az asszony túlélte az irtózatos zuhanást, de állapota válságos volt, szinte egyetlen csontja sem maradt ép. Állítólag fehérneműben zuhant ki, s az életét egy az ablakuk alatt futó vezetéknek köszönheti, amely tompított az esésén.

Állítólag pszichés okokból nem akart enni, de a Blikk szerint már jobb lelkiállapotban van.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mielobbi teljes gyogyulast, felepulest kivanok, jo, hogy kivalo orvosok gondozzak. Meg igy is hosszu az ut a teljes felepulesig, de jo uton van hozza.
karma1
Mielobbi teljes gyogyulast, felepulest kivanok, jo, hogy kivalo orvosok gondozzak. Meg igy is hosszu az ut a teljes felepulesig, de jo uton van hozza.
justhpeter
Teljes felépülést és további problémamentes éveket kívánok neki.
karma1
@Mirabilis: Felig mar van ra magyarazat: szegeny asszony depresszioval kuszkodott, hat, sajnos, abban minden elofordulhat... Nem hinnem, hogy buncselekmeny lett volna benne, Szacsvay Laszlo egy kedves, szelid ember, kivalo szinesz, es lathatoan O volt a legjobban megrendulve. Mindkettojuknek nagyon sok munkajaba fog kerulni a gyogyulas, szerintem pedig nem is a testi , hanem elsosorban a lelki gyogyulas lenne fontos, mert akkor a tobbi is sokkal jobban menne...Nagyon sok erot kivanok Nekik ehhez a folyamathoz...:o)
karma1
@Mirabilis: Ami egy szinesznek megszokott - a nyilvanossag, hirnev, nepszeruseg, a "szinte allandoan viselkedni kell" magatartas egy atlagos embernek oriasi megterheles. A depresszio barmitol is johet, amihez a hazastarsnak nem feltetlenul kell az okozojanak lenni. Valoban nem tduhatjuk, mi tortent, csak forduljon minden jora...:o))
karma1
@Mirabilis: Van az ugy, hogy lassan telik a pohar, felgyulemlik ket ember kozott a sok meg nem beszelt problema, lehet, hogy a holgy raebredt arra, hogy a ferje allandoan reflektorfenyben all, O pedig jo esetben az az ember, aki minden feltetelt megteremt ehhez, mig az O szemelyes karrierje, akarata hatterbe szorul.
Nem is hinned, hany ilyen eset letezik a valosagban, nekem is vannak olyan barataim, akik ugyanezen mentek keresztul, volt, aki nagyon jol kijott belole, volt, akinek rament a hazassaga, egeszsege.
Valoszinu, hogy minden botrany nelkul eltek, es ilyenkor olyan mindegy, hogy elviszi-e a nejet egy divatos etterembe, vagy sem, a paparazzik inkabb egy botranyhos hetkoznapi eletebe akarnak belevajkalni, mert azt konnyebb eladni a bulvarsajtonak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.