A bruttó fizetésem százezer, de a geci multi levon belőle egy csomót és mire kézhez kapom, csak hatvanötezer ötszáz. A múltkor rá is kérdeztem, hogy hová megy a többi, mert ugye Te lecsökkentetted nekem az adót tizenhat százalékra és az nagyon alacsony és büszke is vagyok azóta is, milyen ügyes voltál! Szóval rákérdeztem a multinál, hová teszi a többi pénzemet, erre azt válaszolta, hogy kussoljak, mert a nekem kifizetett hatvanötezerötszáz forint mellett neki még be kell fizetnie a közös kasszába plusz hatvanháromezret és így az én buttó százezrem neki százhuszonnyolcezerötszázba kerül.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Épp az előbb olvastam. Szokás szerint remek Edgar Swan írás.
soljanka
Épp az előbb olvastam. Szokás szerint remek Edgar Swan írás.
nyanya001
Szakadtam a röhögéstől pedig inkább sírni lehetne mert ez a valóság !
bakegya
Valóban vigyázhatnál most már magadra VICCTOR-kezdesz valóban igen -igen drága lenni!!!
eszegfu
Nemcsak, hogy jól ir! 2-3 családot is "felkarol"... saját pénzéből vesz az élethez szükséges dolgokat + gyüjtést, sőt licitálást is csinál 1-2 holmijára, melynek összegét szintén rájuk forditja, saját maga szállitja el nekik! Szóval szerintem nemcsak "dumál", hanem tesz is valamit! Nagyon kedvelem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.