A zongoraművész lánya unszolására ment be a kórházba, ahonnan már nem is engedték haza.dtek. Három napig a János kórház stroke osztályán feküdtem, miután elzsibbadt a bal felem az igen magas vérnyomásom miatt. Hála a csodálatosan kitűnő orvosnak dr. Kapás Istvánnak, néhány nővérnek és asszisztensnek megúsztam! A kezelések és vizsgálatok megmentettek. (apám agyvérzésben halt meg). Most már otthon vagyok, és nagyon élvezem” – kezdte a művésznő, majd beszámolt az őt ért kellemetlenségekről is, például arról, hogy 24 óra alatt háromszor kellett szobát cserélnie.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
Drága!
Ha agyvérzés volt, akkor nem engednek el 3 nap múlva.
Költözni kellett? nem tetszett a pórnép? Na , hát ez nem magánkórház, nem azért van hogy te oda kerülsz akkor csakis veled foglalkozzanak.
Na bumm!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
@lampa laz: 19.37 Akkor mégis csak ártalmas a vörös hús?:))
lampa laz
@KERKA: hát az a mennyiség amit ezek felfalnak, a dietetikus szerint is ártalmas meg a nedű amit utánna küldenek. Gondolom nem kitömetni lövi rúzsasöndör a vadat.
bakegya
@lampa laz: az egész család régtől fogva alkoholista.
beobachter
Agyvérzés esetén minimum két szobát jár meg a beteg,hiszen először az intenzívre viszik és ha az állapota megengedi átrakják a "normál" szobába.Gondolom a harmadik szoba a detoxikáló volt.
bencemacska
És ez hír?
A Juli néni is azt kapott, de mire érte jött a mentő, már nem élt! Ez a hír!
lampa laz
@bakegya: a lézerrel készült fotón látszik, hogy el vannak szállva az anyagtól:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.