3 milliárd forintot különítene el a Párbeszéd Magyarországért, hogy egy éhező gyerek se legyen a téli szünetben. Ennek érdekében költségvetés módosító javaslatot nyújtottak be az országgyűléshez. Ugyanakkor ma dönt a népjóléti bizottság a Nemzeti Minimum Programjáról szóló határozati javaslat ügyében, a gyermekéhezés megszüntetésével kapcsolatban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@Eriksson: 10:34 Akár igazad is lehetne, mert valóban "füstöl" a hölgy... De, ha egy államtitkár füstöl, annak a gyereke még nem éhezik, mert neki van pénze mindkettőre! Nem gondolom, hogy ezt az egész "ügyet" rá lehetne fogni a dohányzásra, mert ugy ez csak 1 tényező, és még van sok minden.:((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Eriksson: Rendben... jót derültem a hsz-n! De azért reménykedek abban, hogy a többit is egy kicsit legalább megsziveled... netán-tán bizonyos részével még egyet is értesz.:))
Eriksson
@eszegfu: Hát persze, hogy egyetértek. Természetes igény, hogyha valaki elért egy szintet az életszínvonalában, nehezen mond le róla. Nem is ezt nehezményeztem, csupán azt bizonygatnám, hogy felelős szülő inkább válassza a gyereke érdekét, mint a saját úri passzióját.
eszegfu
@Eriksson: Na végre, hogy "beadtad a derekad"!:)) Kösz. a beszélgetést!
Eriksson
@eszegfu: Szívesen beadom a derekam minden kedves kommentelőnek, aki észérvekkel meg tud győzni. :)) Én is köszönöm a beszélgetést.
hetöndöe
@Eriksson: @eszegfu: És aki Lexussal jár,az se dohányzik.:-)
eszegfu
@hetöndöe: 13:46 Te most Sandokanra, ill. most már Enslavedre gondolsz?! Ugy látszik nem tul dus a fantáziám!:((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.