Az Egyesült Államok fegyverként használja a bevándorlókat Európa ellen, mivel veszélyeztetve érzi világhatalmi pozícióját az utóbbi időben kialakult eurázsiai együttműködés miatt – mondta Bogár László közgazdász hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Kifejtette: Európa, Oroszország és Kína között az utóbbi egy-két évtizedben kialakult együttműködés megmutatta, hogy ezek az országok jól kiegészítik egymást gazdasági, társadalmi és kulturális téren, és az Egyesült Államok ezáltal több területen is "feleslegessé és értelmetlenné" vált.

A kialakult helyzet sérti Amerika érdekeit, ezért "fegyverként" használja a bevándorlókat Európa ellen – tette hozzá.

Bogár László egyébként a Fidesz hatalomra kerülésével 1998 és 2002 között a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára, és az első Orbán-kormány Stratégiai Elemző Központjának vezetője volt.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez a "bogar" nem ANNAK a Bogarnak a leszarmazottja? Mert az meg hohernak is jobb volt, mint ez strategia gyartonak...
Amerikanak Kina utan a legnagyobb kereskedelmi partnere az Unio. Ha valaki meg tudna magyarazni, hogy a mai vilagban miert is jo, ha valaki elvesziti a piacat SZANDEKOSAN, hat erre befizetnek!...
bogar ur reggel felebredt, nem volt elotte mikrofon, amibe hulyesegeket makogott volna, ellenben a bilibe logott a keze...:o)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Az a baj, hogy sokan megeszik ezt a kapitális hülyeséget. A vezírnek mindig kell valami ellenség, mert a hagymázos agyával mindenütt fenyegetve érzi magát. Arról nem beszélve, hogy addig sem foglalkoznak azzal, hogy épp mit lopnak el a tekintetes ténsurak! De Karmának nagyon is igaza van abban, hogy senki sem hülye, hogy a legnagyobb piacát veszélyeztesse. Amerika nagyhatalom, ha tetszik, ha nem! Persze a fidesz maffia bandának bántja a csőrét, hogy nem diktálhatnak mindenkinek!
kkalman
Az EU után már az USA is az ellenségünk? A végén még hadat üzennek az egész világnak, na , meg az Ufóknak.
eugen4402
Normális ember úgysem hiszi el, hogy az Észak Atlanti Védelmi Szervezet vezető ereje (az USA) a többi tagállam gyengítésén fáradozik. Vagy már a NATO vezetését is átvette a Fidesz Polgári(?) Párt(?)...? Mert akkor elhiszem...
világlátó
Azt hiszem túlságosan sok és egyre félrevezetőbb a hírözön Amerikáról.Nap mint nap azt kell hallani, olvasni, hogy az USA.-nak leáldozott, elvesztette a hatalmát a világban, romlik, bomlik, oda a dollár, veszít az élet minden területén. Miközben Oroszország és Kína ! Az igen. A magyar újságolvasó, Tv. néző számára a legújabb hír a nagykövetasszony előadása a Corvinuson. Erről is Lázártól, a lőtéri döglött kutyáig mindenki elmarasztalóan ír, műfelháborodással visszautasít, mintha valami pimasz jöttment köpött volna egyet Orban cipője orrára. Nem így látjátok?
hetöndöe
Ez a Bogár nevezetű hibbadék még annyira sem hiteles,mint a Besenyő Pista bácsi,utóbbin viszont legalább lehet jót röhögni.:-)
Ez a marha Bogár meg csak siralmas.

www.youtube.com/watch?v=13ic_193vMg
világlátó
Egyre jobban érdekel ez a jelenség. Vajon mi a szándék ezzel? Az USA. és Magyarország viszony a kezdetektől érdemes a vizsgálatra. Mit vétett az USA kormányzata a magyar kormányok ellen? Mit tett, vagy mit mulasztott megtenni az USA hogy ilyen megítélésben részesül már jó ideje?
Én azt hiszem, nem járunk helyes úton.Talán havalaki közületek felhomályosíthatna minket arról mi a baj?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.