Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita magánemberként részt vesz Göncz Árpád egykori államfő temetésén – közölte az MTI érdeklődésére hétfőn Altorjai Anita, a Köztársasági Elnöki Hivatal sajtófőnöke.

Nem Áder lesz az egyetlen politikus: elmegy Orbán Viktor is, és az osztrák államfő is a megemlékezésre.

Göncz Árpád életének 94. évében, október 6-án hunyt el. A volt államfőt november 6-án délután helyezik végső nyugalomra az Óbudai temetőben. A Magyar Írószövetség, az Országgyűlés és a Magyar Köztársaság volt elnökének ravatalánál egykori rabtársa, Mécs Imre mond búcsúbeszédet, és Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát vesz búcsút tőle római katolikus szertartás keretében.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemtudomka67
A mélymagyar,átkeresztelkedett talpig katolikus illiberalistáknak november hatodikán a temető kapuja mögött a helyük!Kívülről !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kutyahűség
Neki is van bőr a képén odapofátlankodni? A halott, sajnos, nem tiltakozhat.
egyvandor
Áder mint köztársasági elnök részt sem vehetne, ha akarna sem!
Gorbán képéről meg nem sül le a bőr? Mi keresni valója van ott?
egyvandor
adneralink, áder éppen hogy molinóval kellene felhívnia magára a figyelmet hogy legalább a tájékozatlanok higgyék azt hogy van Magyarországnak köztársasági elnöke. Rosszabb mint shittpál, az szellemi képességei miatt vállalta be a gazságokat, de áder tudatosan gazember.
egyvandor
jankó123 12:52 Csak nem lesz már szotyihély maradvány!
egyvandor
Akkor most hogy lesz? a tek-esek meg áder szabadcsapatai le fogják foglalni a temetés helyszínét? Mert eme 'kiválóságaink" ezek nélkül még a wc-re sem mennek. Akik meg valóban tisztelték az eddig egyetlen példát mutató köztársasági elnököt azok meg távolból nézhetik?
eszegfu
@Jankó123: 13:53@verum: 13:48 Naná, hogy én is ezt feltételezem! Egy egyszerü "nyalonc" pl. gyorshajtáskor rögtön mutogatja a rendőrnek, hogy ő képviselő... az ő "poziciójára" való hivatkozással bármi szabálytalanságot büntetlenül csinálhat. És akkor a "főnökök" nem ezzel élnének?!:((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.