Kósa Lajos, a Fidesz nemrégiben megválasztott frakcióvezetője is a miniszterelnök nyomdokaiba lépett és sorosgyörgyözött egy jó ízűt – számolt be az Index.

Európa a soros?

- adott napirend előtti felszólalásának szóviccel terhelt címet Kósa Lajos.

A politikus azzal folytatta: fontos kérdésre kaptunk választ a hétvégén, mivel kiderült, hogy az Európai Bizottság által ajánlott, Angela Merkel által sürgetett menekültkvóták mögött "milyen erők" állnak. Kósa ezzel Soros György hétvégi nyilatkozatára célzott, amelyben az üzletember jelezte, hogy a betelepítési kvótát támogatja és szerinte erre hosszú időn keresztül szüksége lesz Európának.

A frakcióvezető kiemelte: ugyan senki nem kérdezte Soros véleményét, ám ő elmondta, hogy szerinte évi 1 millió embernek kellene bevándorolni Európába, és ezeknek a bevándorlóknak 4 és fél millió forintnak megfelelő összeget is adni kellene. Kósa az ötletet így kommentálta:

Soros György jobban tenné, ha máshol kereskedne!

Végül hozzátette: Magyarország harcolni fog a kvóta ellen, és a Fidesz meg fogja védeni az országot.

A Kósa után felszólaló Rogán Antal is folytatta Soros György emlegetését, szerinte két különböző álláspont létezik a menekülthelyzettel kapcsolatban: az egyik Orbán Viktoré, amely szerint a külső határokat meg kell védeni és a másik pedig Sorosé, aki kvótarendszerrel fogadná be a menekülteket. A miniszter szerint ha életbe lépne a kvóta, akkor 5 év alatt egy Szegednyi ember érkezne az országba, amit a kormány nem akar hagyni, így megtámadja a javaslatot az Európai Bíróságon. Utóbbihoz pedig szeretnék elnyerni a  a parlament és az emberek támogatását.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Soros elárulta a 6 pontjával a tervet. Megint forduljunk a bankokhoz, hogy eltartsuk a bevándorlókat és akkor már rendben is van.
papa.49
A ,,vahúrok,, elkezdték a szokásos csaholást))))))))))))
justhpeter
Kósával és Rogánnal két istenverte okos emberrel gazdagodott az ország. Úgy kellettek nekünk mint egy falat kenyér.
Szókrakész
@kutyahűség: Sötét vagy.
Inkább ne nyiléatkozz!!!
Szókrakész
@justhpeter: Itt most rengeteg okos vezeti az országot.
Beleértve az "ellenzéket".
Vagy mit gondolsz, miért ez az "adásszünet" az ellenzék részéről?!?!?!
justhpeter
@Szókrakész: Az ellenzék is harmatgyenge, de legalább van annyi esze, hogy hülyeségekkel nem égeti magát nyilvánosan. Így viszont sehogy nem hallatja na hangját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.