Az Állatvédő Liga az interneten aláírásgyűjtésbe kezdett – számolt be az RTL Klub Híradója.

A pécsi állatkert igazgatója viszont állítja, nem volt más választása. Szatyor Miklós szerint a farkas túl messze volt ahhoz, hogy altatólövedéket használjanak, ráadásul sötétedett, így nem akarták újból szem elől téveszteni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Freewolf
Megint jönnek szépelegni farkasmentő senkiháziak, akik a szakemberektől is jobban tudják mit kellett volna tenni. Persze, ha széttép valakit, akkor megint ő a hibás, mert nem lövette le! Undorító egy banda ez a beképzelt álszakértő, de tanulatlan banda!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Freewolf
@pbalage: Ha pontosíthatnék: Villamos. :-))))))))))))))
aba
csak ennek a két baromnak a hozzá röffentését tudták kitenni ???
sentinel216
Hát igen, a "vad" állatokat ma már védeni óvni kell. De ne felejtsük el hogyha az ember emberré válásának hajnalán nem ejt el olykor egy - egy állatot a bundájáért, húsáért, csontjáért - melyből eszközöket készített -, talán ma nem lenne ember a földön. A farkast nem azért szelídítették meg távoli őseink hogy babusgassák, hanem hogy segítsen vadászni, őrizze a törzset a szintén megszelídített növényevőket, (szarvasmarhát, juhot, kecskét, egyéb lábasjószágot). Ha vadállatot befognak csak azért hogy ketrecbe zárva nézegessék és az állat megszökik, az veszélyessé válhat. A szakember döntött, tette a dolgát.
verum
Kíváncsi vagyok, az eddigi kommentelők közül hányan ismerik a farkas szokásait, hányan beszéltek személyesen olyannal, aki tartott farkast, aki foglalkozott velük.
Én beszéltem ilyennel.
Csak annyit mondhatok, az állatkert igazgatója bűnt követett el. Nem is volt nála altató lövedék, eleve gyilkolni ment a helyszínre. Több infónk nincs a körülményről. Az én véleményem szerint az állatkert igazgatója nem való a posztjára.
verum
Ahol hozzáértő emberek vannak, ott tudják ,mit kell ilyenkor tenni gyilkolás helyett:
A tavaly elszökött veresegyházi farkas befogásáról, érdemel elolvasni, nem hosszú cikk:
archivum.magyarhirlap.hu/megtalaltak-a-veresegyhazi-medveotthonbol-megszokott-farkast
verum
Még azért kiemelten kihangsúlyoznám, hogy az állatkert igazgatója nem azért választotta a gyilkosságot, mert nem akart kockáztatni, hanem mert nem is volt nála altató lövedék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.