A Bors úgy értesült, ifjabb Bodnár Attilát már elhamvasztották.

"Tájékoztattak az előzetes boncolási eredményről, (...) tudomásunk szerint sem önkezűség, sem idegenkezűség nem történt" – mondta a lapnak a tragikusan elhunyt fiú apja.

- A fiam egy ismerőse lakásá­ban volt, ahogy én tudom. Este még tévéztek, másnap az ismerőse elment otthonról, hagyta aludni, mire visszaért, nem tudta felkelteni. Hívtak mentőt, ügyeletes orvost, rendőrt, és megállapították, hogy nincs bűncselekményre utaló nyom. – mondta a gyászoló apa.

A temetés időpontjáról azonban nem adott tájékoztatást, mert a család azt szeretné, ha a szertartás a nyilvánosság teljes kizárásával zajlana.

Titokban hamvasztották el Bodnár Attila fiát

A Modern Hungária egykori tagjának első házasságából született fiára, az utcazenészre az X-Faktorban figyeltek fel. Akkor talált újra egymásra az édesapjával, aki felkarolta, és támogatta zenei karrierjét, de az együttműködés nem sokáig tartott, a fiú újra az utcát választotta.

A tragikusan fiatalon, 39 évesen elhunyt zenész haláláról számtalan információ látott napvilágot – például hogy szektatag volt, hogy halála előtt kirabolták, hogy titokzatos fejsérüléssel élte utolsó heteit –, de a BRFK korábban megerősítette, hogy az esettel kapcsolatban idegenkezűség nem merült fel.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Természetes, hogy titokban hamvasztották, senkit sem szoktak nyilvánosan. Nyugodjon békében.
KERKA
Nem értem azt hogy "titokban". Miért, valaki tiltakozott volna ellene? Így döntöttek a szülők, ez az ő magánügyük.
Szegény fiú, jobb sorsra volt érdemes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.