A rendőrök vádemelést javasolnak egy sárbogárdi férfival szemben, aki egy éven át próbált kapcsolatba lépni egy nővel – írja a police.hu. A Sárbogárdi Rendőrkapitányság zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 61 éves helyi férfival szemben.

2015 szeptemberében tett feljelentést egy nő, mely szerint egy férfi – akivel egy közösségi oldalon ismerkedett meg és mindösszesen egy alkalommal találkozott – egy éven keresztül rendszeresen hívta telefonon annak ellenére, hogy többször kérte arra, hogy ezt ne tegye.

A rendőrök a feljelentést követően megállapították, hogy a férfi 364 nap leforgása alatt 569 alkalommal próbált telefonon kapcsolatba lépni a sértettel, annak ellenére, hogy a nő 26 alkalommal kérte sms-ben, hogy ne keresse.

A 61 éves férfit azonosítását követően gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök. Kihallgatása során arra hivatkozott, hogy egy rokoni kapcsolat tisztázása érdekében kereste a nőt. A rendőrök a napokban befejezték az ügyben folytatott nyomozást és az illetékes ügyészségen vádemelést javasoltak.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.