Valószínűleg biofüvet szívott a kristály nevű szerre, ettől válhatott agresszívvá az a tizenhat éves fiú, aki kedden délelőtt megkéselt egy háromgyermekes mentőtisztet a Nagyvárad térnél, Budapesten – írja a Bors.

16 éves drogos késelte meg a háromgyermekes mentőápolót

Reggel kilenc óra körül állt meg az a mentőautó, abból hozták ki a sérült ápolót – mutat a helyszínen a mentőre a taxis. Az eset után két órával is helyszíneltek a rendőrök. István szerint percek alatt tucatnyi rendőr- és mentő­autó érkezett a támadás helyére, az egyik segíteni siető mentő ütközött is a Határ úton, de senki sem sérült meg.

Csepelről vitték az Erzsébet Kórház toxikológiai osztályára. Mikor betették a mentőautóba, bódult volt, feltehetően dizájnerdrogokat fogyasztott. Valószínűleg a Kristály nevű szerre szívott biofüvet, ettől először kába lett, majd a mentőben agresszívvé vált

– mondta az esetről egy informátor.

A lap szerint a hasán, a mellkasán és a bal kézfején szúrták meg a férfit, aki a mentőszolgálat kedd délutáni tájékoztatása szerint már túl van az életveszélyen.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
A mai nap folyamán a " csínytevő " letartóztatás helyett - hála a bíróság megértő hozzáállásának - házi őrizetbe került .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.