Konzultációra hívták haza Colleen Bell amerikai nagykövetet a Magyar Idők információi szerint.

A kormánypárti napilap több forrásból úgy tudja, Bellnek "az Orbán-fóbiás" Victoria Nuland Európa-ügyi államtitkárral van találkozója. Utóbbi a lap információi szerint túl puhának tartja Bellt, és arról tart majd eligazítást neki, hogy konfrontatívabb politikát vár a magyar nagykövettől.

A Magyar Idők azt is tudni véli, az amerikai kritikák mostantól ismét "rendszeressé válhatnak".

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@magyarbakancs: A vicc az, hogy ez a "beavatkozás" amit addig műveltek az lófasz...megkérte a kormányt hogy küzdjenek a korrupció ellen? Ne viccelj már ez alavető dolog lenne...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lackó50
Az tény, hogy itt sok a probléma, de ehhez az USÁ-nak semmi köze nincs. Főleg így, hogy közli velünk, hogy fel kell lépni a korrupció ellen. Ha vannak információi, azzal segítheti az itteni hatóságok munkáját. Névvel, bizonyítékokkal adja át a hatóságoknak azokat az információkat amiről konkrét tudomása van. Így, ebben a formában csupán vádaskodás az egész. Korrupció van nálunk? IGEN. Ezt mi is tudjuk, de akik tehetnének valamit, azok elsíkálják az ügyeket és nem valószínű, hogy egy ilyen amerikai felszólításra most emberek fognak a börtönbe kerülni. Ha konkrét adatokat mondana, névvel együtt akkor már lehetne magyarázkodni és nem tudnák elkerülni az eljárást. Bár abban biztos vagyok, hogy a végén egy nagy bizottság megállapítja, hogy itt minden rendben, de a gyanú ott marad, mint a Vida Ildikónál. Ha nem is került börtönbe, de a hitelét elvesztette. Adatok nélkül meg inkább fogják be a szájukat és ne próbáljanak ők irányítani, mint a nagy igazságosztók. Van náluk is elég sok probléma és a magyar nagykövet se megy Obamához, hogy megkérdőjelezze Amerika menekült politikáját a Mexikói határnál, vagy rákérdezzen, hogy milyen jogon robbantották ki az "arab tavasz" akciót, hogy a demokráciát terjesszék. Miért nem Észak Koreába viszik a demokrácia eszméit.
magyarbakancs
@Hellcat: Minden országban van korrupció.
Még az USA-ban is.
Maga az elnökválasztási pénzszerzés is maga a tömény korrupció.
Colleen Bell maga is azért kapta meg a nagyköveti állást, mert Obama elnöké választási kampányának 2 millió dollárt szerzett.
Ugyan az folyik ott, is mint itt.
Aki támogatja Orbán úr politikáját vagy barátja akkor állami pénzekből, megrendelésekből ki stafirungozák.
Szerintem egyetlen egy országnak nincs joga semmire felszólítani egy másik országot, hogy mit tegyen.
magyarbakancs
@namihami:Igazat adok neked.
Mi Magyarok választottuk újra a bársonyszékbe.
Meg merem kockáztatni 2018-ban is meg választják.
Mivel a baloldalon. liberális oldalon harmat gyenge a politizálás.
Orbán urat csak saját retorikájával, fegyverével lehet győzni.
Az ellenzék ezt talán nem ismerte még fel?
Desischado
Konkrét adatokat mondjanak, mert így hiába minden, lesöprik az asztalról. Addig hiába vádaskodik a nagykövet asszony a korrupcióval, ezek magasról tesznek rá, és folytatják tovább, mintha mi sem történt volna!
Hellcat
@magyarbakancs: Akkor jó lenne ha a qrbán se erdélybe nyomná a pénzt meg nem ugatna oda a környező országoknak nem?
Lackó50
@Desischado: Ezt mondtam én is. Ha tudomásuk van konkrét esetről azt hozzák nyilvánosságra. Ha nincs, akkor hallgassanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.