December 2-i határidővel ismeretlen tettes ellen nyomozást indított a NAV Közép-magyarországi Regionális Bűnügyi Igazgatósága számvitel rendjének megsértése és más bűncselekmények miatt a józsefvárosi MSZP feketekassza-ügyében.

Mint emlékezetes, a nyomozás egy kiszivárgott hangfelvétel nyomán indult. A hangfelvétel a kerületi szocialista alapszervezeti ülésen készült, ahol a tagok és résztvevők teljesen nyíltan tárgyalták a feketekassza állapotát, és őszintén beszéltek a pártszervezet feketefoglalkoztatási gyakorlatáról is.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Helyes! Vizsgáljon a NAV mindenkit pártállásra való tekintet nélkül! Farkas Flórián ugyan nem "fekete" pénzzel gazdálkodott, de ott is "szorulnia" kellene a huroknak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@human: Igazad van! Az egyik unokámat szoktam időnként kikérdezni klf. tantárgyakból. Az "ellenőrző" kérdések olyanok, hogy már benne van a válasz! Nem készteti a fiatalokat a logikus gondolkodásra, de egyáltalán a gondolkodásra sem! Az is igaz viszont, hogy ha itthon megbeszéljük: mi, miért is történik igy, vagy ugy... nem igazán "dijazzák" a tanárok! Ugyanis, ha a gyerek "vitába" száll a tanárral, a gyerek "huzza a rövidebbet"... és persze kilóg a sorból. Én emlékszem még, hogy ált. 8. osztályában az igazgatónk tanitotta a történelmet... persze az "átkosban"... az nem kapott jó osztályzatot, aki ugyan tudta az anyagot, de nem tudott "elbeszélgetni" a napi politikai és gazdasági hirekről, hogy mit olvastam a mai ujságban, mit gondolok róla. Akkor "vért izzadtam", de mára már hálával gondolok rá, mert megtanitott gondolkodni, véleményt formálni.
mariaberta
Hát az csak természetes, kinek, minek a nyaka körül szorulna a hurok? Talán Mészáros Lőrincén, vagy a saját lábon állókén? Vagy a többi kedvencekén? Ugyan már!
evacica
És mikor fogják vizsgálni a fidesz sötét ügyeit, vagy Orrbán és barátainak gazdagodását? Lenne mit vizsgálni! Mészáros hirtelen 24 milliárdos gazdagodását, ugyan hogyan és miből? Mitől táltosodott meg a gázszerelő ilyen hirtelen? Biztos attól, hogy a saját lábán áll Orbán segitségével, mint Rahel!
bence
@papa.49: ! Tökéletesen igazad van !
bence
@evacica: ! Majd akkor vizsgálják ki , amikor a fővezér polt a rácsok mögött lesz !
Nyugodj bele , annak is eljön az ideje !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.