A kormányunkat érintő kritikákkal értünk egyet... Tisztelt Nagykövet Asszony, A magyar miniszterelnök és kormánya szeret az egész magyar nép nevében nyilatkozni, ezért mi, a magyar nép aktív és csendes többsége pedig szeretné az USA kormányát, népét arról biztosítani, hogy mi nem értünk egyet ezekkel a nyilatkozatokkal.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kedves Tanay Gabor! Ugye nem hulyeskedik, es TENYLEG elkuldte ezt a nyilt levelet a nagykovetasszonynak? Mert kulonben sz@rt sem er az amugy igazsagokat tartalmazo levele, nem biztos, hogy Bell asszony olvassa a gepnarancsot.
papa.49
@karma1: Ha ő személy szerint nem is olvassa de remélem azok akik az ország hangulatáról az infókat begyűjtik a számára igen olvassák, és felhívják a figyelmét az ellenzéki hangokra is!!!
Aki Én
@karma1: A nyílt levelet nem küldik el, hanem nyilvános helyen jelentetik meg. Biztos vagyok benne, hogy eljut, vagy már el is jutott hozzá. Komoly apparátus figyeli a médiát, főleg a vele kapcsolatos híreket.
karma1
@Aki Én: Ne hulyeskedj, tudom, hogy mi a "nyilt level" csak azt jeleztem, szeretnem, ha eljutna a megfelelo helyre az info ezaltal...:o)))

Azert koszi...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.