A disznóparéj (divatosabb nevén amarant) egy remek zöldség. Nagy bánatom, hogy ezt a vitaminokban dús spenótfélét mennyire elfeledtük, miközben a középkori étkezések gyakori szereplője volt. Mára már csak a kertes házak kerítése előtt díszeleg szép sorban pompázatos színeivel és nem jelent többet, mint egy dísznövény. Miközben azt vallom, hogy ami ilyen szép, az az asztalon is gyönyörködtet minket.

Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Tudod mit,magazin cikkírója, Jó étvágyat neked. Ha gondolod, biztos a lósóska is meg a békanyál is a vasárnapi asztalod főfogása lehetne.
Kávéházmagazin.hu-már a nevében benne van az újság szinvonala. Biztos bedől a honlap a rengeteg kattintástól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.