A TV2-ért folytatott harcról írt elemzést a Demokrata legújabb számában, ami azt az elég egyértelmű tényt boncolgatja, hogy nem üzleti, hanem politikai okok miatt dúl a csata Andy Vajna és Simicska Lajos közt. Ami már meglepőbb, hogy szerintük a Közgép-tulaj is ringbe szállhat 2018-ban.

Mint írták, Orbán Viktor egykori jó barátja  a TV2 következő választásokon történő felértékelődését kívánja kihasználni. A lap azt is vizionálja, hogy ekkor maga Simicska Lajos is a miniszterelnök-jelöltek között lesz.

Ezzel szemben Andy Vajna csak az RTL-en megjelenő kormányellenes vélemények túlsúlyát szeretné kompenzálni a csatornával.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Csak az menjen el szavazni, aki tud majd a sz@rból választani.
Desischado
@KERKA: Ha ez igaz, ez jelzés értékű. Mégpedig azt jelzi, hogy a jobbiknak áll a zászló. Ennek fényében igaz lehet a hír, hogy simicska a jobbikot támogatja. Akkor lesz nekünk jaj régen, ha ez a radikális, rasszista párt hatalomhoz jut! Még orbánnál is rosszabbak lennének!
csetere
@nyanya001: Én Siminek szurkolnék és marha jól szórakoznék rajta. Lenne jó kis köpködés!
csetere
@leszúrt rittberger: Igen. Csak azért is! Nekünk is jár egy kis őszinteségi roham, hátha többet tudnánk az elmúlt évekről.
csetere
@Desischado: Nem vagyok biztos benne, hogy őket támogatná. lehet, hogy egyedül is sikerül neki kiütni az ellenségeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.