A Jobbik az egyetlen politikai erő, amelynek komoly esélye van arra, hogy felvegye a harcot a Fidesszel és le is győzze – hangoztatta Vona Gábor Jobbik-elnök szerdán Sárbogárdon, Fejér megye 4-es és 5-ös választókerületének közös munkaértekezletét megelőzően.

Vona Gábor a sajtótájékoztatón kiemelte: a jelenlegi állapotok szerint a magyar embereknek 2018-ban a Fidesz kormányon tartása és a Jobbik kormányra juttatása között kell választaniuk.

Elképesztően nehéz feladatnak nevezte a kormánypárt legyőzését, mert szerinte a Fidesz erősen centralizált szervezettel, "hadseregként működő infrastruktúrával és emberállománnyal" rendelkezik. Úgy vélte, csak rendkívül erős politikai szervezet nyerhet ellenük. Kijelentette, hogy a Jobbik 2018-ra ilyen lesz.

Vona Gábor hangsúlyozta, hogy választási győzelmük egyben "a 20. század lezárását" is jelentené, mert megszabadítaná a magyar közéletet a Fidesztől és az MSZP-től, amelyek nem 21. századi problémákkal foglalkoznak, hanem értelmetlen vitáikkal megosztják a társadalmat.

A Jobbik elnöke az MTI kérdésére elmondta: lát esélyt arra, hogy hasonló politikai folyamatok menjenek végbe hazánkban, mint Lengyelországban, ahol a baloldali pártok kiszorultak a szejmből, és két jobboldali erő alkotja a parlamentet. Megjegyezte, egész Európában a baloldal "megzuhanása" érzékelhető, mert "témátlanná váltak".

Közölte, hogy a Jobbik "már nem jobb- és baloldali skálán mozog", ezen a párt rég túllépett. Ők azért dolgoznak, hogy a magyar emberek tisztességük, szorgalmuk és tehetségük alapján boldogulhassanak – tette hozzá.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kutyahűség
2018-ban a Fideszt rég nem Fidesznek fogják hívni, egy kicsit nagyobb és több sokkal kisebb pártforgácsra fog esni Orbán kieste után, a szélsőjobboldal pedig olyan gyönge, hogy labdába sem rúg. Örüljön, ha még megmarad.

Ha az embereknek van még egy kis józan eszük, akkor 2018-ban a baloldal fog nyerni, magasan. Szinte biztos. Éhező gyerekek, szétesett kórházak, rendkívül súlyos orvos- és nővérhiány, éhező, hideg házakban nyomorgó nyugdíjasok, rettenetesen magas munkanélkülség, lepusztult iskolál, lepusztult oktatásügy - azaz a JÖVŐNK! - ezt csakis olyan párt, vagy pártok összefogása teheti kicsit jobbá (mert minden elsőre sem megy), aki nem arra tette fel az agyát, hogy a saját zsebét tömi, a rokonét tömi, és gátlástalanul beleröhög az emberek pofájába és mást sem tesz, csak pusztít.

Ha mégis ezt választja 2018-ban Magyarország ahelyett, amit írtam, akkor meg is érdemli.

Mielőtt bárki lekomcsizna, olyan konzervatív vagyok, mint egy született angol. :)
eugen4402
Vona nem buta gyerek, sőt... Eltanulta a titkot Orbántól, csak az arany középúton jár, a szalonképtelen, piszkos munkát a Betyárseregre bízza. Ahogy Orbán tette, csak neki Vona volt a "Betyárserege". A miurunk Viktor hányszor, de hányszor játszotta ki a Néppártiak előtt, hogy őt kell szeretni, mert nála csak rosszabb jöhet, jobbról is, balról is... És Brüsszel hitt neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.