Valós értékénél 66 millióval olcsóbban adhat el egy ingatlan az V. kerület, legalábbis Juhász Péter, az Együtt alelnöke szerint, aki Facebook-bejegyzésében kezdeményezte, az önkormányzat tartson rendkívüli ülést és kezdeményezzen vizsgálatot a tranzakció megvizsgálására.

Az Együtt alelnöke szerint az eladás azért gyanús,

Mert kiderült, hogy már 3 éve is drágábbra értékelték az ingatlant. Mert kiderült, hogy a napokban háromszoros árért adtak el ingatlant a házban. Mert kiderült, lenne, aki megvenné 78 millió helyett 145-ért.

Juhász szerint a kerületnek annak kell utánajárnia, hogy összejátszott-e az ügyvéd az értékbecslővel, hogy ilyen alacsony árat állapítson meg. A képviselő egyúttal úgy vélte, indokolt, hogy ezentúl két értékbecslés legyen szükséges minden ingatlanértékesítéshez.

Steiner Pál MSZP-s képviselő már támogatásáról biztosította Juhász Péter kezdeményezését, ám a rendkívüli ülés összehívásához a képviselők negyedének aláírása kell.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es tessek mondani, ennek a kedves V. keruleti eladonak van neve? Partallasa? Vagy csak siman odafigyelt rogantonyo lenyulos eladasaira, es onszorgalombol cselekedett? Nehogy most egy fide$$-es azt allitsa nekem, hogy minden rendben van az eladas korul, mert sikitozni kezdek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
prime777
Olyan felesleges amit Juhász csinál.Az embereket továbbra sem érdeklik ezek a dolgok,az ügyben érintettek meg nem mennek a sittre 5-10 évre.
Valahogy ez úgy van szerintem,hogy a nép tudja,hogy mindegyik lop aki hatalomra kerül vagy kerülne.
De Orbánék legalább nem annyira a külföldnek játszanak mint a szocik.
Ennyi a titka szerintem az imádatuknak,vagy,hogy bármi meg van nekik engedve.
Ja és már csak azért is nehogy a szocik visszajöjjenek.
Higgyétek el ezeket leváltani majd akkor lehet ha Orbán Viktor elhalálozik.Amit nem kívánok neki egyébként!
De majd csak akkor jöhet itt változás.A szocik tényleg mindig a külföld meg az unió seggét nyalták.Ez van.Lopni meg most is lopna mindegyik ha hatalomra kerülne.Csak titokban.
Toby
Tró-gán addig generálja a feszültséget maga körül, míg nem lesz rá szabott mentőőv és belefullad a saját mocskába !
human
Juhász Péter valóban dolgozik. Bármennyire is tűnik annak, nem tartom szélmalomharcnak. Most kell ezeket a lopásokat jegyezni és remélhetőleg egyszer egy bíróság végigolvassa a listát.
Desischado
@Szeparepa2: A szivemből szóltál! Már annyira pofátlanok, hogy nem is leplezik a lopást! És ez a nyomorult ordas hazug tolvaj propaganda miniszter! Szégyen!
nezelodo
Olyanok ezek, mint az egykori vagyonügynökség a 90-es évek elején, 380 milláért nem adott el egy borászatot a vevőnek, csak 240-ért pár héttel később, ugyanannak a személynek. Aztán az egészet elengedték az adóskonszolidáció keretében. A döntéshozók meg ágyban haltak meg...
hetöndöe
Hunvald valami ilyesmiért volt éveket börtönben,vagy tévednék?Ráadásul szoci kormányzás alatt tartóztatták le.
Most vajh miért nem vádolnak meg senkit?Minden fitymaszos becsületes?
Haggyá lógva Vászka!:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.