A magyar kormány tiszteletben tartja, ha Németország be kívánja engedni a bevándorlókat, azt azonban elképzelhetetlennek tartja, hogy ez a döntés bármely más országra nézve kötelező legyen – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Lázár János a német kancellár bejelentésére reagálva, miszerint legalizálni kellene a bevándorlást, kijelentette: Németország saját akaratát rá akarja kényszeríteni Európára. Ha Németországnak lelkiismeret-furdalása van valami miatt, és bárkit le akar telepíteni, azt megteheti, de az nem lehet kötelező Magyarország számára – fűzte hozzá.

A miniszter elmondta azt is: a kormány a szerdai ülésén arról döntött, hogy fenntartja a négy megyére déli vonatkozó rendkívüli eljárásrendet.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Freewolf
Egyre arcátlanabbak az EU senkiházi vezetői!
1magyar
Ezt a kurva Lázárt imádom hallgatni, annyira topon van minden témában korrekt válaszokkal, hogy abban senki nem tud neki ellentmondani.
Egyébként a kormányinfót hallgatva, mondta, hogy az eu-s csatlakozásnál szó nem volt arról, hogy No kötelezően ráerőltet bevándorlókat bármely országra.
Tökéletesen igaza van!
kutyahűség
Mondtam már, Lázárkám, nem kéne az a kezet harapni, amelyik etet. Németország nem egyenlő a magyar mentalitásal és a jelenlegi beteges csakazértis-csakazértse akarnoksággal.

De azért az mégis furcsa, hogy az Euópai Unió nevű focicsapatban 28-an játszanak, és csak 4-en fociznak, a többi nézi.
Sőt mi több, akad olyan is köztük - ugyebár -, aki csak néz, anyázik, köpköd, szotyizik, és csak a meccsre fordított pénz akarná elsíbolni. És még ennek a legnagyobb a szája?!
justhpeter
Vagyis a német adófizető pénze "jár" nekünk, de aztán semmibe ne pofázzon bele. Magyar kormány mentalitása.
F_Viktor
Fácángyilkos, ezt elmered mondani Németországban, vagy Brüsszelben is?
Vagy csak a birkák előtt mered rázni a kolompot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.