Volt, aki már hajnali négykor sorba állt a Vörösmarty téri H&M üzleténél, mivel ma került boltba az a speciális kollekció, melyet a párizsi Balmainnel, de H&M-áron dobott piacra a lánc.

Az idei kollekció találkozása a vevőkkel elképesztően hisztérikusra sikerült: a 444.hu által szemlézett beszámolók és blogok mindegyik apokaliptikus jelenetekről számolnak be. 

Aki az ajtón belülre került, futva kereste a megvenni szándékozott ruhákat, és ha a polcokon nem találta, kikapta a mellette álló, nála szerencsésebb vásárló kezéből. Borultak az állványok, törtek a plexik, még egy kis vér is folyt

- így a Stíler-blog.

A húsz percig tartó dúlást a Vous.hu a földi pokolhoz hasonlította, a Glamour pedig így jellemezte:

A H&M üzletében apokaliptikus állapotok uralkodtak, az extázis a tetőfokára hágott az ott dolgozók körében is, tátott szájjal bámulták, ahogy egymást fellökve, ész nélkül kapkod a tömeg. A vásárlók izgatottsági állapota valahol a szívroham és az agyvérzés környékén állhatott, borultak a bábuk és a ruhaállványok, egymást lökték fel az emberek. Egy fiú konkrétan elvett, vagyis inkább kitépett két pólót egy lány kezéből, és ez csak az egyik hihetetlen jelenet volt, aminek a szemtanúi voltunk.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@micfild: 17:20 Én is hasonló "megoldásra" gondoltam ugy magamban... De pont az ilyenekért gondolja drága kormányunk: lehet még "csavarni" a népen! Közben nekem és gondolom sok embernek is, fogalma nincs mi ez a "márka", amit itt árulnak? De nyilván ez az én kulturám hiányossága!
micfild
@eszegfu: Nem gondolnám ezt kulturának.. inkább... szubkulturának.
És nem értem ezeket az embereket. Engem sosem izgatott semmiféle márka...soha eszembe nem jutott, hogy valami bevásárlóközpontba odamenjek nyitáskor, mert vehetek valami cart..amit aztán ugyis megunok. A győri Árkád, már vagy 1 éve megnyitott mire egyszer - nemvoltjobbdolgom, miatt- (gyermek tornabemutatón volt, ahova a szülőket nem engedték be..TÓKosoknak tartották, és a TÓK közel van az Árkádhoz).. na akkor elmentem és megnéztem milyen is az Árkád. Azóta is évente tán kétszer ha arra keveredek.
Nyilván én vagyok rosszul összerakva.
Bár bevallom, a múltkor pesten voltunk a lánykámmal és bementünk a Corvinba. mivel elöbb végeztünk a kórházban mint apa a dolgával.. és beszabadultam a könyvesboltba...még szerencse, hogy gyorsan meg tudtam kérdezni az új Fablet, és adták is, mert ha körülnézek otthagyom a fizetésem.
De egy gönc sosem hozna annyira lázba, hogy órákat sorba álljak érte.
eszegfu
@micfild: Kb. én is igy vagyok akkor "összerakva". Talán azért sem érdekelnek a márkák, mert annyi fogalmam azért van, hogy akkor drága, ha már van márkája. Nekem a lényeg: a ruházat tiszta, rendezett legyen és nem fontos, hogy a legujabb divat és márka szerinti legyen. Szerintem ilyenekkel már azok foglalkoznak, akiknek nincs más gondjuk... és persze van bőven pénzük.
micfild
@eszegfu: Szerintem nem feltétlenül azok foglalkoznak vele, akik azt sem tudják hova tegyék a pénzüket. A nagyon pénzesek, kimennek és megveszik Bécsben, Londonban, vagy Rómában, Párizsban.
Igy azok viselkednek akik azt hiszik ettől ők menőbbek lesznek. Felsőbbrendűek mert magukra akasztottak valami márkás izét.
eszegfu
@micfild: Erre nem is gondoltam, de igazad van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.