Hogy aztán srégen állva a püspökladányi peronon nyolcan adják át a most elkészült a Szajol-Püspökladány közötti felújított vasútvonalat.

Az avatóünnepségre Törökszentmiklósról – a néhány percen át óránként 160 kilométeres sebességgel haladó – különvonattal érkező Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, a térség országgyűlési képviselője kiemelte: a közel 121 milliárd forintos beruházás támogatásával a nemzeti ügyek kormánya kétmillió ember közlekedésének és ezáltal életminőségének javításához járult hozzá.

160-nal repesztett Fazekas Sándor alatt a vonat

Dávid Ilona, a MÁV elnök-vezérigazgatója hozzátette: a megújult vasúti pályán a decemberi menetrendváltozástól felújított szerelvények közlekednek majd, a vasúttársaság pedig saját forrásból megkezdi a kisújszállási, a karcagi és a püspökladányi állomásépületek felújítását.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
@nyanya001: Ahogy számolom, itt most 8 azaz nyolc darab ollókezű nemakárki vagdossa a szalagot. A következő állomáson már hosszabb lesz a szalag, mint a szerelvény...:-)
Fradigege
A tömegközlekedésnek mi a fsz köze van a földművelési tárcához? Azért, mert a bajuszos kunjobbágy karcagi?
Mobil123
És nem.siklott ki?? Elég baj.!! Hányinger vagytok b+!
cs.n.
Dávid Ilona azt is mondta pár hónapja, hogy őszre kész lesz a békéscsabai hóbelevanc. Azt mondjuk nem tette hozzá, hogy melyik őszre. Erre már biztos nem. Jó munkához idő kell, na de ennyi? Már vagy 2 éve sz.patják a közlekedőket a vasúti felújításokkal. Na de majd ha egyszer kész lesz, jöhet a földművelési (vagy hungarikumügyi) miniszter úr beszédet mondani, ha addigra nem ment már nyugdíjba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.