Rendőrök lepték el a budapesti Dohány utca környékét egy igen különös haláleset miatt pénteken – írja a 24.hu.

A lap úgy tudja, egy betörő vélhetően szívrohamot kapott, miután besurrant egy lakásba, ahol az ott tartózkodó idős nyugdíjas asszony ordítozni kezdett vele és elzavarta.

A meglepett néni állítólag ami a keze ügyébe akadt, azt a betörőhöz vágta. A férfi miután elfutott, a lépcsőházban összeesett.

A rendőrség a 24.hu kérdésére azt közölte, a VII. kerületi Erzsébet körút egyik lépcsőházában 11 óra körül "egy rendőri intézkedés alá vont férfi rosszul lett és összeesett. A rendőrök azonnali újraélesztési kísérlete és a kiérkező mentőszolgálat gondos és szakszerű ellátása ellenére a 46 éves férfi a helyszínen életét vesztette".

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Egy kis jutalékot a néninek...mennyi munkaórát megtakarított
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
@Horizont: - hihetetlen, milyen elfogult vagy.
Én nem védtem az anyát, aki otthagyta a gyerekét. Én azt mondtam, amíg nem tudunk biztosat, addig ne ítélkezzünk. Mikor kiderült, hogy milyen, akkor már én is elítéltem.
Meg azt is, aki megfelelő infó nélkül ítélkezik.
Ami meg a sokkolót illeti, lehet, ha attól halt meg, nem kellene másra fogni, mert ez nagy szemétség.
Szóval az ilyen kommentekért akarom tényleg kerülni a vitafórumokat, mint a tied.
Akik nem arról beszélnek, amit mondok, hanem csak a saját elképzelt ellenvéleményről.
Sajnálom, de betelt a pohár.
verum
@Horizont: - és még valamit sajnálok, de őszintén.
Hogy az a bizonyos teszt, amit korábban írtam -- ennyire nem maradt meg benned. Mert ha megmarad, tudtad volna, miről beszélek.
Úgyhogy tőled még fájóbb ez a csalódás.
Ennyi.
verum
@Horizont: - hogyne élnénk túl!
Én nem ítélkeztem rendőr ügyben sem. Legelső kérdésem is kérdőjellel volt és most is azt írtam, "ha" úgy történt. A cikk szövege nem egyértelmű.Mert ha a néni kiabálására esett össze, akkor nem rendőri intézkedés közben. Viszont azt írták néhány sorral lejjebb, hogy rendőri intézkedés során lett rosszul. Szóval kétes a ügy és az ilyet nagyon nem szeretem.
Ami a gyereket illeti, bizony máshol, másutt írtam "sajnáló szavakat" és nagy szemétség, hogy azt hitetnéd el, hogy nincs bennem együttérzés.
Önkritikám meg van, nem egyszer és nem kétszer fordult elő, hogy nyilvánosan beismertem, ha nem volt igazam. De amit igaznak vélek és még nem cáfoltak meg, abban konok vagyok, nem keresem senki szimpátiáját.
A kettőnk vitája egyes egyedül arról szólt, hogy infó nélkül ítélkezni. Te meg menekülsz, kibújnál ez alól a tény elől és inkább ezer más dologgal besároznál, minthogy elismernéd, csak az infóhiányt kifogásoltam.
Ahogy olvaslak, elég közönséges vagy már. Szerintem neked sem ártana kis pihenő ettől a mocsok politikától. Kettőnk közül azt hiszem, én vagyok a keményebb, mert de csak vagdalkozol, amolyan támadást színlelve. Én viszont az igazságot keresem itt is - és a hazugságtól, a színleléstől és a sumákolástól bizony keményen elhatárolódom. Nem a véleményt ostorozom, hanem azt, ha kitáncolnak az alaptémából és személyeskedni kezdenek. Régi motoros vagyok már ebben, hozzászoktam ilyenhez, de nem untam meg ezt a módszert kipellengérezni.
Sajnálom, hogy így alakult, sajnálom, hogy te nem sajnálod.
JAJMÁR
Úgy tűnik a betörés stresszes meló! Szerencsém van, nem ezt a "szakmát" választottam.
kukac50
Rendesen megijedt! Ez a büntetése. Lehet,hogy ez volt élete első betörése.
lópicigáspár
Szegény néni! Ő is 7 évet kap majd, mint a fagyállós gazda?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.