A Budapesti Rendőr-főkapitányság továbbra is keresi a képeken látható személyeket, akik 2015. szeptember 4-én 19 óra és 23 óra közötti időben, a Magyarország-Románia labdarúgó mérkőzés idején garázdálkodtak.

Aki a képeken szereplő személyekkel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Szeptember óta keresik őket!!! Szerintem, ha kimennek egy fradi meccsre, fele azonnal meglenne, a többit meg az edzőtermek környékén kellene keresni! De én nem értek hozzá, csak úgy gondolom! :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Freewolf
Az a bűnük, hogy pólójukon ez szerepel: Magyarország!
eszegfu
@Freewolf: 8:33 Ez a nap, de akár a hét vicce cimet is elnyerte nálam!:))))
silber13
@Freewolf: Csak ez volt a "bűnük? Csak ennyi?? Egyre inkább élek a gyanúperrel, hogy te is az ilyen vandálok közé tartozol, sőt hangadójuk is lehetsz, különös tekintettel az alkalmazott, verejtékesen bemagolt brossúra szövegeidre!?:-)))
Freewolf
@silber13: Nem egy oldalon állunk! Minden porcikám tiltakozik azok ellen, akik a nemzetünkre törnek és ezek nem a focihuligánok!
Ezek liberálfasisztáék! Ellenük az ördöggel kötött szövetség is menthető!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.