Miután a kisméretű szálló por (PM10) egy napra számított átlagértéke két napon át meghaladta a riasztási küszöbértéket, ezért Tarlós István főpolgármester elrendelte a szmogriadó riasztási fokozatát. Emiatt november 8-án reggel 6 órától tiltják a legszennyezőbb, fekete környezetvédelmi matricás autók közlekedését. A fővárosi szmoghelyzetről az MTI fotósa, Szigetváry Zsolt készített képeket a Gellért-hegy tetejéről.

MTI
MTI
MTI
MTI

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
@enslaved: Tudom bizony! A vélemény közbeszúrása egy magán-jellegű párbeszédbe elfogadható ha produktív dolog. A belepofázás pedig a személy szerinti megszólítást követően improduktív, csak a beszélgetők megzavarására szolgál. Érted a különbséget professzorkám?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
enslaved
@Butautáló: Ezzel a "szarok Magyarországra" elszólással végleg leírtad magad. Remélhetőleg nem itt rontod akkor a levegőt.
JAJMÁR
Talán át kellene gondolni a fakivágásokat, még akkor is, ha jó üzlet.
Butautáló
@enslaved: Nem hálistennek, nem vagyok ott! Az az ország mindenemet elvette egyszer és esélyem sem volt ott talpra állni. Itt fél év alatt jutottam odáig, mint ott huszonöt alatt. Van miért szarnom rá. Egyébként ezt az ingert a Fidesz és a követői váltották ki az utóbbi egy év alatt. Olvasd el az egész komit, ne csak a neked kellő részt ragadd ki belőle Te nagyonfideszes! Kár a magyarok zöméért de Magyarország sosem lesz még Szlovákia sem!! Ja és arra külön szarok, hogy Te mit remélsz!
enslaved
@Butautáló: Olyan nincs, hogy valaki nem tud talpra állni, talán csak akkor, ha szellemi képességei ezt nem teszik lehetővé. Tudom, ez keményen hangzik, de igaz.
Butautáló
@enslaved: Elegem van a nagypofájúságodból Sandokan! A tavasz közepén jöttem ide. Ma már beszélem annyira a nyelvet, hogy a hivatalos ügyeimet is el tudom intézni. Van személyi számom, munkám, lakásom és békében élhetek. Fizetek adót és ezért van TB-m és lesz nyugdíjam is. Csinos kis összeg van a számlámon, amit már eddig meg tudtam takarítani. Hetente 4-5 alkalommal eszem halat, minimum kétszer lazacot. Eredetiben olvasom a helyi újságot és választhatok a helyhatósági választásokon. 200 km.-es körzetemben nincs magyar ember, nekem itt senki, soha nem fordított le egy szót sem. Magam csináltam mindent. Ennyire futotta az értelmi képességeimből.
enslaved
@Butautáló: Gratulálok, akkor ügyes vagy. Én mindezt ebben az országban is meg tudtam csinálni, mert a tudás az tudás mindenhol. Csak így tovább, de komolyan, részemről csatabárd elásva. Sajna a halat nem szeretem, de a tenger gyümölcseitől is kiráz a hideg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.