Évek kitartó munkájával küzdötte magát arra a szintre, hogy mára szinte minden amit csinál, az nem csupán erkölcstelen, káros, felháborító, büntetendő, de mindenek előtt ízléstelen. Ezért került most olyan hülye helyzetbe, hogy nem tehette meg, hogy nem megy oda, de mert odament, az is legalább annyira gáz volt. Azt a légüres, megvetésben úszó teret körülötte, nem kívánom magunknak.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Lattam, vegigszenvedtem a videot, mikozben ugy ereztem magam, mint egy kukkolo, aki egy masik ember rettenetes maganyat latja, a szetvalo, elkerulo embereket...

Valoban, az is remenyt adhatott meg a nezonek, aki vegigszenvedte ezt a videot, hogy jottek fiatalok, idosek, csaladok, egyszeru oltozekben, jobban oltozotten,... A legtobbjuk kezeben egy szal rozsa... Gondolom, a nyugdijasoknak ez egy extra kiadas volt, megis megvettek a viragot, megadtak a vegtisztesseget...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Freewolf: Ki sérteget egyfolytában most is, ki hajtogatja ,,tahó paraszt, senkiházi,, egyetlen ilyen szót nem írtam, ha ezt se tudod felérni ésszel sajnos menthetetlen vagy)))))))
Vedd már észre magad)))))))))
Freewolf
@papa.49: Kérlek lapozz vissza! Ezeket a jelzőket nem csatoltam személyekhez, hanem ideologiákhoz! Most ebben az esetben sem téged nevesítettelek, bár érdekes módon értettél belőle. Ha tudsz magyarul, talán olvasd át, én csak kérdeztem ki a tahó paraszt és te válaszoltál!
Kapisgálod már és ez most tényleg személyes- vén értetlen?
Szerencsétlen. Magyarul tanulj meg!
papa.49
@Freewolf: Veled ellentétben én 800 évre visszatudom vezetni a családfánkat, nem az elmúlt néhány évben lettem magyar))))))))))
Freewolf
@papa.49: Tetszik a történelem? Az én őseim Ulm várát védték és benne voltak a nagy Ferenc Jóska elleni összeesküvésben. Harcoltak, mint tüzér őrnagy a polgárháborúban fockewulfon repültek mikor égett a világ.
Mi nem szájkarate család vagyunk papi!
papa.49
@Freewolf: Szájkarate, ez vagy te, no mára már elég volt belőled, tudod ,,kutyakaki,, )))))))
Freewolf
@papa.49: Sajnálom, hogy eddig terjed az értelmed! Ha nem, hát nem! Mit erőlködjek? Szép estét neked papi és puha kiflit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.