Göncz Árpád temetésén Mécs Imre arra kérte a beszéde alatt az emlékezőket: fogják meg egymás kezét. Lendvai Ildikó Facebook-oldalán számolt be róla, hogy ezt Pintér Sándor és Fodor Gábor is kénytelenek voltak.

Íme a megmosolyogtató történet:

(...) Kónya Péter mesélte a Bibó Társaság vacsoráján: ő a 186 centijével a temetésen ellátott a tömeg feje felett. Látta, hogy a protokoll helyeken Pintér Sándort Fodor Gábor mellé ültetik. Mécs Imre a gyászbeszédében egyszer csak azt mondja: most mindenki fogja meg a mellette lévő kezét, hunyja be a szemét és gondoljon Göncz Árpádra. Nincs mit tenni: Pintér Sándor megfogja Fodor kezét. Igaz, behunyt szemmel. Kónya szerint Göncz kuncogott a felhők felett.

Egy fényképen is láttam már kuncogni. Göncz az angol királynő mellett ül, valamit súg a fülébe, és vihognak, mint a rossz gyerekek az iskolában. Azelőtt nem láttam még királynőt vihogni. Elnököt kuncogni azóta sem.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@TASzSz: Nem undorító ez, csak gúnyos. Sajnos, hogy ide süllyedt ez az ország. Engem biztos rémesen elkeserített volna, ha Pintér kezét kellett volna megfognom, de megfogtam volna még annak a haramiának a kezét is, mert itt most nem arról szólt ez a kézfogás, hogy barátkozni akarok akár a haramiával is, hanem hogy emelkedjünk felül minden más érzésünkön és egy percig csak az elhunytra gondoljunk. Az az undorító, sőt a sírnivaló, hogy már ennyire megutálta az egyik ember a másikat. Ez egy végtelenül szomorú dolog.

(Nekem szerencsém volt, egy vadidegen állt mellettem, akiről semmit nem tudok.)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sentinel216
Nincsen abban semmi kivetni való, hogy Fodor és Pintér egymás kezét fogják. Az orbáni rendszerben mindkettőnek megvan a maga helye és szerepe. Pintérnek a bólogatás, bokázás a főnök előtt, Fodor pedig a lúzer, akin példát lehet statuálni. Az iskolában is kell lennie egy rossz gyereknek, akit elrettentésül lehet szamárpadba ültetni, rossz példaként állítani a többiek elé. Egyébként mind a ketten egy munkahelyen "dolgoznak", a mi adónkból kapják a fizetésüket. Ezért néha mutassanak példát a kettészakadt országnak!
Szeparepa2
Ezt is csak egy EMBER volt képes a magyar történelemben elérni, ráadásul úgy, hogy ott sem volt...
Freewolf
Ez egy szép kapcsolat kezdete! :-)))))))))))))
Desischado
Hála az égnek, hogy nem nekem kellett megfognom a mocskos mancsát olajszőke sanya bának. Lehet, hogy elhánytam volna magam!
Szeparepa2
Nagyon nagyon kéne erről egy fotó... nem várom már sokáig, bepöccenek és megszerkesztem photoshoppal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. December 16., 10:17
Ennyit sikerült összekalapoznia a köztévének
Szórakozás - 2019. December 16., 09:19
Ennyit még soha nem fizettek Rippl-Rónai képért