Az utcán ment egymásnak Rédei Ottó szocialista és Dombay Zsolt fideszes politikus. Az incidens során állítólag fegyverek is előkerültek – írta meg a 24.hu.

Rédei így számolt be Facebook-oldalán a történtekről:

Megdöglesz zsidó, kommunista geci – üvöltötte a FIDESZ egyik képviselője, amikor ma este Szentendrén, a nyílt utcán rámtámadt! Dombay Zsolt harmadmagával rontott rám és kés is volt nála! A támadást elhárítottam. Most a rendőrségen ülök és várom, hogy feljelentést tehessek.

Rédei telefonon azt mesélte a konfliktusról a lapnak: még augusztusban összeköltözött Dombay volt élettársával, miután Dombay többször is életveszélyesen megfenyegette őket. Tegnap este háromnegyed nyolc körül Rédeiék Dombay lakásához autóztak, hogy ruhákat hozzanak el onnan. Amikor az asszony kilépett a kocsiból, Rédei elmondása szerint az ott várakozó Dombay, valamint Dombay édesanyja és húga nekiesett a nőnek. Erre Rédei is kiugrott az autóból, dulakodni kezdtek. A politikus azt is állítja: miután kést láttak Dombaynál, inkább visszaültek a kocsiba.

Rédei a beszélgetés után később visszahívta a 24-et és azzal is kiegészítette a történetet: nyolc óra óta a rendőrségen van, még nem hallgatták ki, viszont Dombay is megérkezett a kapitányságra, s ő bent ül egy nyomozóval. Rédey ekkor hozzátette: szerinte Dombay is feljelentést tesz, mert két lövés is dörrent a támadás során. Ugyanis Rédeinél volt egy „patronos játékpisztoly”, amit – mikor meglátta Dombaynál a kést – előkapott az autóból. A szocialista politikus a fegyvert azzal magyarázta: péntek este találta lakása közelében az út mellett, s azzal a céllal vette magához, hogy majd hétfőn leadja a rendőrségen.

Rédei később ezt is kiírta Facebook-oldalára:

Most, vagyis hajnali 4.00-kor végeztem a rendőrségen. Egyelőre én vagyok a gyanusított, mert a támadás elhárításakor kénytelen voltam egy riasztópisztollyal kétszer a levegőbe lőni. Az hogy csopprtosan, előre kitervelten, részben rasszista/politikai okokból rámtámadtak nem számít. Itt tartunk. :(

Az üggyel kapcsolatban hiába próbáltuk felhívni Dombay Zsoltot, hogy megkérdezzük ő hogyan emlékszik a történtekre, nem tudtuk elérni, ahogyan az korábban a 24-nek sem sikerült.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Proli show!
Egyszer riasztó pisztoly, aztán patronos játék pisztoly...
Suttyó, hazug prolik, akik egymás nőit próbálgatják, majd egymásnak esnek a nyílt utcán. Ezek a mi képviselőink... Szégyen, és nem is egyedi eset.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@eszegfu: Kemény küzdelem folyhat azért, hogy a városnak jobb legyen, de mindig a város látja kárát!
eszegfu
@nezelodo: Hát bizony! Egy családi veszekedésnél is a gyerek látja kárát. Ez is hasonló, amig "ölik" egymást, addig biztosan nem mennek előre a város, falu dolgai! Tudod ez olyan: bármit is nézek, mindig a "hétköznapi" emberek a "végfogyasztók"... minden itt csapódik le.:((
Fradigege
Ez óriási. Jó kis cafka lehet az asszony. Rendesen bent van a közösben.
mariaberta
@Aki Én: Így élünk mi! Van akit egy vak komondor támad meg, van akit egy fidesz politikus, bár amint olvastam ő is verte élete párját, és nem tetszik neki, hogy az asszonyka ott hagyta, mindenesetre ő nem egy komondorra hagyta a munkát.
karma1
@Fradigege: Azer megvo't mar a Fodor Gabor felesege is valaki masnak, most nem jut eszembe, de O volt az egyik szenvedo? vagy szerencses? Most nem jut eszembe, reg vo't...:o)))
karma1
@Fradigege: 19.52: Partallasra valo tekintet nelkul...:o)))) Csak a kufricert... Nem tucc Te orulni semminek se?...:o)))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.