Két villamos ütközött Budapest XI. kerületében, a Hengermalom útnál hétfő este – közölte a Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere az MTI-vel. 

Még üzembe se állt, de máris összetört az új CAF-villamos

Takács Renáta elmondta, hogy a baleset az 1-es villamos vonalán történt, egy tesztjárat hátulról szaladt bele egy másik villamosba. Az Etele út/Fehérvári út és a Budafoki út/Dombóvári út megállók között pótlóbuszok közlekednek – tette hozzá.

Még üzembe se állt, de máris összetört az új CAF-villamos

Az MTI úgy tudja, hogy a tesztjárat egy új típusú CAF-villamos volt, amely a világ leghosszabbja. A szerelvények 56 méteresek, 86 ülőhellyel rendelkeznek, és egyszerre 345 ember utazhat rajtuk. A spanyol gyártmányú villamosok várhatóan jövő tavasztól közlekednek majd Budapesten az 1-es villamos vonalán.

Még üzembe se állt, de máris összetört az új CAF-villamos

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Mintha átok ülne ezeken az új járműveken
a múltkor egy új trolit törtek össze !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@wagabund: 7:34 De lehetett akár müszaki hiba is...nem? De az is biztos: ha valamire nagyon vigyázok, nehogy baja essen, az szinte 100 % valamilyen módon mégiscsak megsérül!
perfekt
Az egyik híres,Forma1-es csapathoz--gazdag mentorok-betuszkoltak teszt pilótának,egy állítólagosan tehetséget. Kiment a pályára--és az autót pozdorjára törte.Mikor ,újra ment a főnök megkérdezte --mond fiam kimégy vele, vagy itt töröd össze?
wagabund
@eszegfu: nem is montam rosszat a vezetőre...lehet, hogy benézte, de lehet, hogy valami nem volt az igazi...elvére próbaüzem...(a Hungárián láttam ezt a villamost üzem közben...hát mit mondjak? gyorsult mint egy rakéta..és nagyon halk volt, pedig tele volt homokzsákkal)
ha gripeneket térdre lehet tenni, akkor egy új troli, vagy villamos az csak ujjgyakorlat..
eszegfu
@wagabund: 12:02 Tudom, hogy nem volt egy rossz szavad sem a vezetőről! Én sajnálom is... biztosan "görcsölt" az egészen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.