A kisded nálunk a család szeme fénye, a mindenki kedvence, náluk csupán egy kis csavar a családi gépezetben, akit adott esetben kerítésen lehet hajigálni, élő pajzsként maguk előtt tartva előnyösebb pozíciót felvenni a kontinensfoglalásnál. Itt egy videó erős idegzetűeknek, amely megmutatja, hogy valójában milyen példás is a migráns gyermekszeretet. mire számíthatunk a jövőnket illetően...

Forrás: hunhir.info
Feltöltő: Vosztok
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mondjuk toled nem is vartam mast, - ezt a "forras, hunhir.hu" is alatamasztja... Tenyleg , petracska nem is rugta fel a gyereket cipelo apat,...Mindenki mas - tobbek kozott a semleges BBC is maskepp latta, de hagyjuk ezt...

Talan olvasnal olyan cikkeket is - messzire sem kell menned, csak itt a Propin olvasgatnod a mindennapi hireket : Apuka kidobta a kisfiat aztan uatanaugrott, Anyuka megolte 3 gyermeket, Megmergezte sajat gyermeket az anya, stb.

Nem kell ahhoz muszlimnak lenned, hogy csapnivaloan sz@r szulo legyel, te nagyokos... Most melyik alnevedet cserelted fel vosztokra? Megint visszajottel? Minek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vosztok
Javítok: :-)-
Száz ilyen esetből kilencvenkilencet cigányok produkálnak.
Vosztok
Javítok:
Ezer ilyen esetből kilencszázkilencvenkilencet cigányok produkálnak.
Aki Én
@Vosztok: javítok, javítok, javítok... Mi van veled? Előrébb jár a kezed mint az eszed?
És most jöjjenek a statisztikák.
eszegfu
@Vosztok: 14:38 Ez "izlésemnek" nem megfelelő, ettől függetlenül szellemes.
karma1
@eszegfu: 13.20-ra: Igen, ezt magyarazom, es tudod, az eroszakot soha semmilyen nemzet lanya-fia nem fogja velem elfogadtatni, mert az eroszak nem megoldas semmire sem!
Akarki koveti el, akarhol a vilagban, foleg gyerekkel, pici babaval szemben, tehetetlen novel szemben, az en elottem NEM EMBER tobbe, es ebbol nem engedek!
Elitelem a burkas menekultet is, eppugy mint a magyart is, afgant, oroszt, izlandit, amerikait, - mert ez a bunkosag es az alulmuveltseg megnyilvanulasa!
eszegfu
@karma1: Én azt gondolom, hogy tegyünk rendet a saját "portánk" körül és ha már minden jó, akkor kritizálhatunk másokat is! De addig, mig minden napra M.o-nak is "jut" 1-1 családi, vagy gyermektragédia, addig nem kellene mások rémtetteit kifogásolni... ugy általában. Természetesen én is mérhetetlenül elitélem az ilyeneket, akárhol történik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.