Anyázás, életveszélyes fenyegetések, kiabálás volt az Országos Roma Önkormányzat Mohácson tartott hétfő esti kihelyezett rendkívüli közgyűlésén. A teljes káoszba fulladt testületi ülésen még a Hír Tv munkatárását is bántalmazták – írja a RomNet.

Az egyre fokozódó feszültségben az egyik képviselőnő lánya ököllel gyomron vágta a közgyűlésről tudósító televíziós stáb egyik tagját, egy technikust – állítja a lap.

A Hír Tv tudósításában ugyan a bántalmazásról nem tesz említést, de arról igen, hogy az esemény botrányba fulladt, a résztvevők 10 perc után bekiabálásokkal szakították félbe Hegedüs István elnök beszédét.

 A televízió emlékeztet rá, hogy a cigány önkormányzaton belül azóta nagy a feszültség, hogy a testület egykori elnöke, a miniszterelnöki biztos Farkas Flórián nem tud elszámolni a Híd a munka világába roma felzárkóztató program pénzköltéseivel.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nocsak, nocsak kitört belőlük az ázsiai ,,kultúra,,))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Sííva: @Mézike: Amikor én tanultam, akkor a "gépteremben" vagy 40 db irtó régi, némelyik már ócska irógép volt. A Remingtonok még nagyon jól müködtek, könnyüek voltak, viszont az NDK-s gépek billentyüit tényleg ütni kellett! Minden gépórán más géphez kellett ülnünk, igy mi még csak nem is "védekezhettünk" a nem szoktuk meg mondattal! Emlékszem az első dolgozatnál a "gépelés tankönyvben" -- fogalmam sincs mi volt a cime -- Brunswick Teréz életéből egy részlet volt, azt kellett irni! Én "tagozatos" osztályba jártam és heti 8 óra gép és 8 óra gyorsirás volt, ezekből érettségink is volt. Bizonyára a gyorsirás Bennetek is megmaradt... csak a "sebességgel" van gond, ahogy nekem is.
Sííva
@eszegfu: @Mézike: Mi is ilyen teremben tanultunk! Nem szerettem a gyorsírást és abba is hagytam. Könyvvitel stb. lett a szak. Nem maradtak meg még a betűk sem abból a tárgyból.
eszegfu
@Sííva: Én a gépirást utáltam! Az első félévben szinte minden órán kaptam 3-4 egyest, mert lenéztem a billentyüzetre, sőt a féléves bizonyitványomba is csak azért került 2-es, mert minden másból 5-ös voltam, nem akartak megbuktatni...A gyorsirás viszont nekem jól ment. Visszaemlékezve bizony a mai napig sem értem, hogy tudott a tanárnőnk pontosan annyi szótaggal diktálni, amennyit mondott?! 5 percig diktált percenkénti 200 szótaggal, majd 2 percig 400 "sebességgel"?! Jó volt egy kicsit nosztalgiázni...
Freewolf
Ha ilyenek az integráltak, mit várhatunk el az integrálatlanoktól?
Mézike
@eszegfu: @Sííva: Hú mikor beragadtak a betűk , vagy az ujjaim . .)
eszegfu
@Mézike: Igazad vaaaan! Ez már el is felejtettem! Ha 2 billenytü közé ütöttél, becsuszott az egész ujjad...rohadtul fájt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.