Közlemény.

Megdöbbenéssel figyeljük mind a Soros Alapítványt, mind pedig Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon. Látva a felsőoktatás szorult helyzetét úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog. Tiltakozunk az Alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen.

– A Fidesz nyilatkozata, 1992. szeptember 28.

Megdöbbent a Fidesz Soros György nemtelen támadásánOrbán és Soros 2010 őszén az Országházban – önzetlen támogatás

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

reseva
Aki nem seggnyaló, az nemtelen. Ennek már csak így kell lenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Volt olyan is,hogy "únnyuk a MIG-et". Ezen csak egy geci tud elmenni.
Peller Anikó
@1magyar: Szerintem meg a gecit úgy összeségében a pénzen kívül semmi nem érdekli.
Csizmás Kond
...bár a vén sorosnak sok a pénze, becsülete soha nem volt...és nem is lesz. Akik ma mellette vannak csak a pénzéért teszik.
csipetke
A fidesz orbánnal az élen olyan sokszor forgatta azt a bizonyos köpönyeget,(rusztikusabban:-segget csináltak a szájukból),hogy már nyomon se lehet követni.Kommunista,kisz titkár,meg a fene se tudja honnan indultak,mik voltak.Érdekes,akkoriban jó volt Soros pénze,mára meg ő lett az elsőszámú közellenség.Már az egész világ kiröhögi ezt az elmebeteg,milliárdokat felemésztő Sorosozást.Sorosról példát vehetne a fidesz,mert ő nem pénzt lop,hanem amit megkeresett,a nagyrészét eladományozza,ahol szükség van rá.Az eddig eladakozott összeg akkora,mint a 100 leggazdagabb magyar összvagyona.
mariaberta
Soros és a nemtelen támadás?? Akkor a fidesz mi a francot csinál? Egyenlőre ők azok, akik abba a kézbe harapnak akinek a jelenlegi hatalmukat köszönhetik. Soros!!!
Jó lenne, ha helyrehozná a hibáját, és ezt a társaságot visszaküldené oda, ahonnan kikaparta!
tudode
Mi-CSODA döbbenet!
.
Soros György u.a. teszi, mint amikor a GAZDIJUKAT/NKAT civilként TÁMOGATTA orrba, szájba, és ABBA A KÉZBE HARAPNA, ha hagyná magát, mert Soros nem változott, semmit, de az akit KIKOTORT a sötétségből, túl tesz a NEGYVEN ÉVEN!
.
A SOROS "is" végső soron "csak" egy SZEMFEDÉL abban a HETEDIK koporsóban a DEMOKRÁCIÁT temetjük, amelyet Nagy Imre újratemetésén a Soros alapítványos áhítattal adta magát elő!
.
www.youtube.com/watch?v=4YybjROUMu0
.
Igen!
,
Polgártársak, v mik???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.