Az Index információi szerint 2016-ra 600 millió forintot kap a magyar államtól egy rejtélyes, a magyar kormány érdekeit képviselő amerikai lobbiszervezet, amely politikusok kampányainak támogatása útján az amerikai választásokba is beavatkozhat. Orbánék nem most kezdték az amerikai kampányolást, az egyik, 1,3 milliárd forint közpénzzel megkínált alapítványban ott találjuk Fellegi Tamás, volt fejlesztési minisztert is.

Forrás: blog.atlatszo.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
orban ur! Tessek szives lenni a becses v@lagan otthon maradni, es a sajat dolgaval foglalkozni, ne azzal torodjon, mit csinalnak Amerikaban, on elsosorban Magyarorszag mini-szterelnoke...

Kohn-nak es Grunnek egymassal szemben van a szatocsuzletuk az utcaban...
Mindenben egyforma lehetosegeik vannak, de Kohn-nak nem megy az uzlet. Elmegy a rabbihoz,

- Rabbi, velem szemben van Grun uzlete, es en egesz nap figyelem, mit csinal , neki nagyon megy az uzlet, nekem meg egyaltalan nem. Mit tegyek, rabbi, hogy nekem is menjen?
- Hat ez az, Kohn... Grunnek azert megy, mert o a sajat uzletevel foglalkozik reggeltol estig, szorgalmasan. Neked meg azert megy rosszul, mert a sajat uzleteddel nem foglalkozol, hanem allandoan massal foglalkozol, azt nezed egesz nap, mit csinal Grun.
Foglalkozz csak a sajat boltoddal, fog az menni!
Desischado
Mit akar a csuti féreg Amerikában? Tán csak nem elnök akar lenni? Erre bezzeg van pénz, ugye? A nép meg nyomoroghat! Szemét bélférgek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.