Ha a cinizmussal mondjuk elektromos energiát lehetne fejleszteni, akkor Orbán Viktor konkrétan (és egész holdudvara úgy általában) legalábbis a fél világ ellátásáról képes lenne gondoskodni elenyésző megerőltetés nélkül is. Valami ilyesmit olvastam a minap, és tökéletesen érvényesnek érzem a miniszterelnök ama önelégült kijelentésével kapcsolatban, amellyel elintézettnek véli az ocsmány politikai kérdéssé degradált honi gyermekéhezés nyomasztó problémáját.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csak a szokasos napi adag hazugsag: ha egy nap kimaradna a nep mergezesebol, akkor talan nagyon gyorsan eszrevennek, hogy mennyire at vannak b@szva... Na de igy? orban megint mondott gyorsan rengeteg szamot, szazalekot, viszonylatot a mult es a jelen kozott, aki nem igyekezett megerteni, hogy mit olvasott fol gyorsan a neki megirt papirbol, az ma mar hulyen fog meghalni.

A fide$$ hazugsagaradata , allando haboruja a szamokkal (2/3-os tobbseg, 90 % -os gyermekellatas) mar fel sem tunik a sok bologatojanosnak... Nekik mindegy, az o penzuk nem lesz ettol kevesebb (de inkabb tobb lehet, ha ugyesen nyal), a nepet meg nyugodtan le lehet irni, azok mar nem osztanak-szoroznak semmilyen kerdesben sem...
Tragedia ez minden magyarra nezve...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.