Homofób plakátot állítottak ki a Képviselői Irodaházban a Jobbik Ifjúsági Tagozatának jóvoltából. A szintén jobbikos Dúró Dóra most kiosztotta azokat, akiknek nem tetszett a kép.

A képviselő ezt írta Facebook-oldalán:

A liberálisok nyugodtan kiálthatnak ultrakonzervatív, szexista propagandát, attól még a normális normális marad. A Jobbik Ifjúsági Tagozata művészeti pályázatának zsűritagjaként fényképezkedtem le az igen eredeti alkotással, ami több portálon is leverte a balliberális biztosítékot: a fiatal művész zseniális logikával tette egyértelművé a nemzetmentés-kompatibilis párválasztás egyedüli módját.

Ilyen büszkén pózol Dúró Dóra a homofób plakát mellettForrás: Dúró Dóra/ Facebook

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
dorika, legyel ra nagyon buszke, igazan szep, muveszi ez a produkcio, amennyiben egy 3. osztalyos gyerek a rossz napjan kepes ilyen teljesitmenyre...
Ezert kar volt egy egesz palyazatot kihirdetni, ha ez volt a legjobb alkotas, legkozelebb adjatok oda tyereskovanak a zsebebe a lovet, mar ott se lesz tovabb, mossa kezeit, elhuz balra a szinterrol...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Butautáló
Akár így, akár úgy, a gyermeknemzés egyetlen kompatibilis módja még mindig a férfi-nő kapcsolatban rejlik. Nem vagyok homofób, ez a kép sem az! A biológia a politikától függetlenül biológia marad, mindegy, hogy ki mit magyaráz bele!
kutyahűség
"A liberálisok nyugodtan kiálthatnak ultrakonzervatív, szexista propagandát, attól még a normális normális marad."

Ki mondja meg és milyen alapon, hogy mi számít normálisnak, és mi nem?

" A Jobbik Ifjúsági Tagozata művészeti pályázatának zsűritagjaként fényképezkedtem le az igen eredeti alkotással, ami több portálon is leverte a balliberális biztosítékot:"

Dórika, kár volt. Nem a balliberális biztosítékot verte ki, hanem az egyetemes emberi erkölcsbe, humánumba ütközött. Ami nem balliberális érték, hanem EMBERI.

"a fiatal művész zseniális logikával tette egyértelművé a nemzetmentés-kompatibilis párválasztás egyedüli módját"

Egy: nem művész, kettő: nem zseniális, három: logika nincs benne (a valódi művészetben nem is az az első, ami számít, kivéve talán az írókat), négy: honnan veszed te azt, és milyen jogon, hogy a párválasztásnak mi az egyedüli helyes módja?
justhpeter
Ez sem a Dórika napja. (Ahogy a többi sem).
eszegfu
@furfang: 11:37 Tulajdonképpen igazad van! Szólásszabadsága, izlése van... nyugodtan kiállhat egy ilyen "müvészi alkotás" mellett... max. őt minősiti!
eszegfu
@furfang: Ebben nincs vita kettőnk között, igy igaz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.