7 év börtönre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék azt a gazdát, aki úgy védekezett a tolvajok ellen, hogy fagyállót öntött a borába – tudósít az Index. V. Pál legkorábban 4,5 év múlva szabadulhat.

Az egyik tolvaj, aki a fagyálló után még valamilyen dizájnerdrogot is használt, belehalt a mérgezésbe.

A gazda nem tagadta, hogy fagyállót öntött a meggyborba, melyet egy nyitott pincében tárolt – elmondása szerint ezzel akarta megleckéztetni a tolvajokat, de nem akart senkit megölni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Freewolf
Ott tartunk, már a védekezést is büntetik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Nem vonul be. Ennyi. Bándi Kata gyilkosának, az évben júliusban kellett volna lopásért börtönbe mennie. Nem ment be, körözés, semmi különös, majd szeptemberben Pécsen megölte Katát. Röhej. Ha nem vonulsz be, csak 24 óra múlva kezdenek el kőrözni. Nem tudom mi változott azóta, de nem vonulnék be. Miért ne tarthatna valaki fagyállót a saját pincéjében a saját hordójában? Betörnek a pincémbe és a higítót megissza a büdös gyökér, akkor én vagyok a gyilkos??? Húúú, de jó a szabály.
kukac50
A Magyar törvények rosszak! A tulajdonát megvédheti bárki aki azért dolgozott tett érte,hogy legyen Neki! Aki elindul lopni az kockáztatja saját épségét életét,azt kell bűnösnek kikiáltani aki a bort lopta nem a gazdát,Ő csak a sajátját akarta megvédeni,mert a tolvaj már többször is járt Nála! Ha az Én udvaromba bejön bárki ha agyon ütöm a saját ingatlanomon akkor is az a hibás aki lopási szándékkal bejön!
r2d2
Ehgyszerűbb lett volna lelőni a cigány tolvajokat és bedobni az ülepítő aknába!!!
Szókrakész
@jancsipapa: Képzeld el 50 percre az országépítő szorgos munkától visszatartani, korlátozni őket!
Csoda, hogy az állam nem követelt kártérítést.
kopeba
Nem is lett volna szabad vádat emelni ellene.
bakegya
@kopeba: ez így igaz-nekem is ez a véleményem-nálam évekig lopták a fát a kárpótlásban az anyósra. apósra és még egy nagynénénkre is rálőcsölt léniákból,míg nem az egybefüggő három hektárnak is hűlt helyét találtam amikor megörököltük-na és hol vannak a tettesek?-tovább lophatnak-mert ismeretlenek,de nem nekem.EBBEN AZ ORSZÁGBAN VETHETSZ DE NEM TE FOGSZ ARATNI-EZÉRT NEM KELL A FÖLD MÁR A KUTYÁNAK SE-A NAGYOK KIVÉTELÉVEL-AZOKNAK IGEN FONTOS A FEUDÁLKAPITALISTA BASÁSKODÁS.(egy pesti ügyvédke gyűjtögeti az osztatlan közösből kimenekülőket somogyba akár üresen is az erdőterületeket-INGYEN-ÉS SAJNOS EZ A MEGOLDÁS A VOLT KULÁKNAK,MERT A VISSZATELEPÍTÉSI KÖLTSÉGET TÖRVÉNNYEL HÚZZA RÁ A FIDESS-)NÁLAM KB EGY LAKÁS ÁRA BÁNJA-RÁTERHELIK A VAGYONRA,NYUGDÍJRA-ENNYIT ÉRT A RENDSZERVÁLTÓ TEKNŐS KÁRPÓTLÁSA.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.