Orbán Viktor magyar és Robert Fico szlovák miniszterelnök mások füle hallatára azon viccelődtek a legutóbbi EU-csúcson, hogy nem Brexit (vagyis Nagy-Britannia távozása), vagy Grexit (Görögország kizárása az eurózónából), hanem Vrexit jöhet, azaz a visegrádi országok egyike-másika léphet ki az Európai Unióból.

Most itt az újabb bizonyíték, hogy a baloldali szlovák miniszterelnök és a magyar jobboldali kormányfő nagyon egymásra vannak hangolódva. Ilyen jó hangulatban kezdődött ugyanis az EU-Afrika-csúcs Vallettában.

Robert Fico és Orbán Viktor
MIniszterelnöki Sajtóiroda / MTIRobert Fico és Orbán Viktor
Megbeszélésre készülődve
MIniszterelnöki Sajtóiroda / MTIMegbeszélésre készülődve

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Nemrég még utálni illet Ficót... Most a népszerűség növelése, az elkóborolt nyáj vissza csődítése érdekében, akár Brezsnyevi csók is lehetséges. kepkezelo.com/images/bdyxigrcv50r3q9w44cf.jpg
verőce21
Szerintem egyik "kilépés" sem fog bekövetkezni.

De tényleg feltűnő, hogy Fico mennyire respektálja Viktort, amióta Orbán megnyerte egyszer ellene a választásokat Szlovákiában, aztán Romániában, Lengyelországban és most legutóbb Horvátországban is.
egyvandor
Azért kíváncsi lennék, mihez kezdenének ezek a nacionalista majmok, ha nem korlátozná őket a jelenleg uralkodó erőviszonyok. Meddig röhigcsélnének együtt, mikor küldenék "alattvalóikat" egymás öldöklésére.
Ha tehetném az ilyen idiótákat összezárnám egy időre, míg saját bőrükön nem tapasztalják meg agresszivitásuk következményeit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.