A Jobbik szerint az illegális bevándorlással szembeni, liberális gyökerű engedékenység veszélybe sodorta Európa népeit, a pénteki párizsi merényletekért pedig elsősorban azoknak a baloldali pártoknak kell viselniük a felelősséget, amelyek ezt a politikát erőltették a kontinensre. Volner János, az ellenzéki párt alelnöke szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján a Jobbik nevében mély megrendülését és együttérzését fejezte ki a francia a népnek a pénteki terrortámadás miatt.

Kiemelte ugyanakkor, akár magyar emberek életébe is kerülhet, ha az ország nem lép okosan és gyorsan. A Jobbik szerint az idő túllépett a Fidesz kvótarendszer ellen indított aláírásgyűjtési akcióján, a kérdésről ügydöntő népszavazásnak kell dönteni – fejtette ki Volner János, aki kijelentette, pártja kész támogatni egy olyan alkotmánymódosítást, amely lehetővé teszi a kvótarendszer ilyen úton történő elutasítását.

A Jobbik alelnöke a Párizsban történtekért azokat a baloldali pártokat tette felelőssé, amelyek támogatták az illegális migráció térnyerését Európában és Magyarországon, továbbá azokat a politikusokat, akik szerinte korlát nélkül mindenkit befogadtak volna.

Volner János a Demokratikus Koalíciónak (DK) a pártokat politikai tevékenységük felfüggesztésére felszólító kezdeményezésére úgy reagált, "Gyurcsány Ferenc képéről valószínűleg lesült a bőr, mert olyan politikát folytatott, ami ide vezetett Franciaországban is".

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Idióta volner elszámolt már az eltüntetett fantomcégeiről ?

Amúgy eddig egy ( azaz 1 ) darab marháról sikerült megállapítani, hogy migránsként érkezett Európába - te barom !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.