Ne tévesszen meg senkit, hogy vasárnap gyász nap van, mert az állam szolidaritása a párizsi terror áldozataival csak hazug képmutatás és haszonleső színjáték. A világ és benne Európa választás előtt áll és nem november 13. óta, de már sokkal régebben. Lesz-e Egyesült Európa, így nagy betűvel, vagy visszacsúszunk a nemzetállamok káoszába. Jelenleg ez utóbbinak áll a zászló, ami tragédiák sorozatához fog vezetni. Magyarország is választás előtt áll. Sodródunk-e tovább Orbán Viktor új, illiberális politikai rendjét és primitív, önző értékrendszerét lassan elfogadva egy neofasiszta, egocentrikus és a világból kitaszított Magyarország felé, vagy elfogadjuk az európai integráció eszméjét, ami megmentheti a jövőnek kontinensünket és benne hazánkat, amely ennek az Európának elszakíthatatlan része.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Butautáló
Lehet nyomni az Orbánci hülyeséget fiúk! De Magyarország az EU lé nélkül egy percig sem állja meg a helyét! Kell majd helyette valaki és az legfeljebb Oroszország lehet. Az meg ugye nem határos.A következmény az elszigetelődés és a nyomor lesz! Én jókat röhögök majd innen svédből, hogy mit hoztatok össze magatoknak! Nem foglak sajnálni, azt érdemlitek "mélymagyarok"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Butautáló
@verum: Így megy ez, kedves Verum! Ha elfogynak az érvek, előjön a modortalan, ami pedig nem akar lenni... :))
JAJMÁR
@verum: Lehet, hogy félreértettelek, de nem voltál egyértelmű. Az előző beírásaidból nem ez következett amire utalni akartál.

Nem tudom, hogy honnan, miből vagy kitől tájékozódsz az iszlámmal kapcsolatban, nekem van ilyen ismerősöm. Iszlám követő.
Én nem utasítom el a más vallású embert, és az ateista embert se, egyik se fertőző, de nem eszerint ítélem meg őket. Az iszlám követő ismerősöm is nagyon érdekes, tiszteletre méltó ember.
Elolvastam egy csomó mindent, 2010 előtti véleményeket, egyéb műveket.
Egy rövidet belinkelek, nagyon érdekes. A szexről szól főleg, de elég jó keresztmetszetet láttat a mindennapi életről, az iszlám sokféleségéről és a valóságról:

Szex és iszlám
terebess.hu/keletkultinfo/dobrovits.html
verum
@JAJMÁR: Már megint kezd elegem lenni, mert vastagon érzem az ellenszenvet.
Persze, szerinted csak én lehettem nem egyértelmű, te mindig mindent azonnal jól megértesz, fel sem merül, hogy te értesz valamit félre. :-(
Az iszlám vallást honnan ismerem? Ahonnan a keresztényt.
Nem írok többet, mert a hitemről aztán itt végkép nem akarok beszélgetni.
Az alapkérdésre meg nem jött válaszod, hogy kinek van "joga" gyászolni és hogy ki is képviseli Magyarországot.
Én erre az első hozzászólásomban írtam, a többi már csak hab a tortán.
JAJMÁR
@verum: De hisz úgy kezdtem... a "félreértésemmel", Már írtam, hogy mindenkinek joga van gyászolni. (ma, 13:08) Ez természetes. (és félreértés is előfordul.)
Az országot persze, hogy a választott legfőbb vezetők képviselik. (több is van :) ), de ettől én még megítélhetem őket.
Ezek egyértelműen megválaszolható kérdések, nem vitatémák.
Mindenféle ellenszenv nélkül írtam neked, de te is nekem, nem? Miért haragudnánk mi egymásra?

Persze, te egy okos nő vagy, de mások se h@lyék. Ez van.
verum
@JAJMÁR: - azt írtad: "Lehet, hogy félreértettelek, de nem voltál egyértelmű." Tehát, ha félreértettél csak az én hibám lehetett, mert nem voltam egyértelmű. Nyilvánvaló, hiszen szerinted hülyének nézlek.
Miért is haragudnánk egymásra? Talán az őszintétlenség miatt...
JAJMÁR
@verum: 18:53 Bassszuskulcs, hát nem! Nem gondolom, hogy hülyének nézel, senkiről sem gondolom, hogy annak néz, mert ez engem nem is érdekel, de téged igen. Nálad ez fontos, te saját magadat szereted mások fölé tenni, és ha ez látványosan nem jön össze, megsértődsz!
A félreértésnek általában a kétértelműség az oka! Nos, lehet, hogy följebb én sem voltam egyértelmű, de remélem, hogy most igen.
Jó "haragudást", ha neked az kell.
Ne mondd, hogy nem vagyok őszinte!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.