A haszonélvezők között az egységes Európában nem érdekelt csoportokat, radikális EU-szkeptikusokat, a szélsőségeseket, a bűnbakkeresőket, a rasszistákat, az önmagukat is gyűlölőket is ott találjuk. Az Iszlám Állam mellett. Aztán majd kiderülnek az új nyilvánosságra hozott információk által lefedett részletek. Míg mások ki tudja mikor. A sci-fi műfajába tartozó „Forráskód” mellé egy másik filmet is ajánlanék. Michael Moore-tól a „Fahrenheit 9/11” címűt.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Korán 3.28 megparancsolja, hogy a muszlimok ne fogadjanak nem muszlimokat barátnak, csak ha meg akarják őket téveszteni. (A megtévesztésről, valamint a rágalmazásról szóló rész legalul, a kapcsolódó írások között található.) A Korán 9.73 megparancsolja Mohamed prófétának, hogy keményen küzdjön a hitetlenek és a képmutatók ellen, és legyen rideg velük szemben. A képmutatók azok a muszlimok, akik névleg az iszlámot követik, de ellazsálják az iszlám kötelező előírásait. A Korán 2.216 megparancsolja, hogy a muszlimok részére elrendeltetett, hogy harcolniuk kell, akár tetszik nekik, akár nem, mert Allah tudja, hogy mi a jó.
GeoCravker
@1magyar: fájdalmas szelősséggel ismeri az a forrás, ahonnan ezt a bámulatus zagyvát sikerült másolni.
Pl. az a 9.73 vakójában a Dzsuz 10/9.Szúra 73-asa. ami a bűnbűnat szúra.
73. Próféta! Küzdj a hitetlenek és a képmutatók ellen, és legyél kemény velük! És az ő hajlékuk a Pokol, és !nyomorúságos úti cél az.
s van persze tovább is.
...Allah fájdalmas büntettéssel fogja megbüntetni őket...

Egy ismerős párhuzam:

5 Mózes 32:35
35 Enyém a bosszúállás és megfizetés, a mikor lábuk megtántorodik; mert közel van az õ veszedelmök napja, és siet, a mi rájok vár!

Szerintem a többit is inkább szövegösszefüggésében olvasgasd, ahogy a Bibliát is. Az alfahir szintű kimazsolázások egyiknek sem használnak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.