Nagyban gyűjti a kormány a menekültkvóta elutasításához az emberek aláírását és ebben odáig mentek, hogy még a felcsúti katolikus templomban is kérték a hívek támogatását. A HírTv Mészáros Lőrincet kérdezte, ki adott erre engedélyt, aminek egy egészen szürreális párbeszéd lett a vége.

Íme:

HírTV: Ki adott utasítást arra, hogy a hívek körében gyűjtsön a Fidesz aláírásokat a kampányhoz?

Mészáros Lőrinc: Én nem tudom, uram. Nem tudom. Én biztos nem

HírTV: Ki a felelős ezért, polgármester úr? Ki adhat utasítást?

Mészáros Lőrinc: Szerintem a Hír TV.

Az erről készült videó itt tekinthető meg.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Ez így van, Lőrinc barátnak pontosan annyi esze van, mint amennyi látszik belőle. Egy igazi magyar "nemes" :)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
herczeg0210
Ha én gyűjtöm az aláírást, a végén annyit mondok amennyit akarok. Oszt jónapot!
fomarcsa
@solidedge: Igen! És végre egy kormány, amelyik megkérdezi a véleményemet, mielőtt csinál valamit. Neked is nyitva áll a kapu, h kinyilvánítsd a véleményedet! Ha nem teszed, ne sápogj, ha nem veszi figyelembe senki! És akkor se sértődj meg, ha a többség mást akar mint te!
sentinel216
@fomarcsa: Bocsánat, de valamit félreértettél. Lehet, hogy Téged megkérdez a kormány - és Te aláírod -, de akik nincsenek a kubatov listán, nem biztos, hogy az ő véleményükre is kíváncsiak lesznek. Ha tényleg válogatás nélkül folyna az aláírásgyűjtés, gyanítom Te és a + egymillió kormánykedvelő aláírása, kevés lenne a NEM vélemények mellett. Mit gondolsz, miért nem engedi meg a fidesz a vasárnapi boltbezárás elleni népszavazást?
teuton
@fomarcsa: Es miert nem kerdezi meg a velemenyed az EU-bol valo kilepes miatt, miert csak uszit ellene? Akkor allast kellene foglalni, ki vagy be... Viszont ha ki, akkor ugye nincs több penz, nincs munkavallalasi lehetöseg, de van vam. Szoval egyszerübb igy, kaszirozni es mellette uszitani...
teuton
@fomarcsa: Megkerdezi a velemenyed? Felvilagositanalak, hogy barmit kerdez es te barmit valaszolsz, meg 99,99% helyesles mellett sem az a nemzeti törveny fog ervenyesülni amit Orban hoz, hanem az EU-törveny. Mert ez all a szerzödesben! Akinek nem tetszik, az kifarolhat az Uniobol es visszafizetheti amit addig kapott... Ha pedig a nemzeti törveny szembemegy az uniossal, akkor amiatt eljaras indul, ami jelentös penzbüntetessel jar. Erre is volt eleg sok pelda az utobbi 5 even. Ugy lenne tehat jogos, hogy csak az fizesse, aki helyeselte.
kukac50
Orbán már istennek képzeli magát! Hitvány ember az aki a politikát a templomban akarja érvényesíteni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.