Megtámadták az Európai Uniót és mi is veszélyben vagyunk – mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn, napirend előtt a parlamentben, ahol a pénteki párizsi merényletekről beszélt.

A kormányfő először ismét kifejezte Magyarország részvétét Franciaországnak, majd idézte Francois Hollande francia államfőt, aki szerint ami történt, az háborús tett.

Orbán Viktor szerint azonban nemcsak Franciaország és a francia nép áll háborúban. Franciaország az EU tagja, innen nézve Párizsban az EU-t támadták meg, így "ez a mi ügyünk is" – hangsúlyozta a miniszterelnök.

A kormányfő szerint a tömegek beáramlása Európába növeli a terrorveszélyt, de a bűnözés veszélyét is, még ha ez utóbbiról politikailag nem korrekt beszélni – jegyezte meg.

Harmadik érvéként azt mondta: a más földrészekről ide érkező tömegek veszélyt jelentenek a kultúránkra, az életformánkra, a szokásainkra, a hagyományainkra.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Imád rettegni, végre eljött az ő ideje. Lehet elöl harciaskodni, amíg hátul a kertkapun át a haverok szétlopják az országot.

Azt az egyet áruld már el, ki a szent szar szerint tényező bárhol is Magyarország ebben a játszmában? Hát rajtunk még a terrorista is csak átutazik, te farzsebnapóleon...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
enslaved
@zöldszem: Miért, te tanyán laksz? Nem szégyen az...
enslaved
@Horizont: Miért, csak sértegethetsz embereket? Nem úgy van az...
Jozefina
Valóban veszélyben vagyunk, csak minket a FIDEsz-kdnp VESZÉLYEZTET. nEM KICSIT, NAGYON!!!
Freewolf
Az EU-nak már régen tankokat és géppuskákat kellett volna a határokra vezényelni!
Jöjjenek csak a dzsihadista férgek!
kukac50
Orbán fél teli a gatyája! Én nem félek a terrorista támadástól nem ezt a csóró ország Népét fogják bántani. Orbánnak meg figyelni kell a nyilatkozataira,mert az veszélyes lehet.
F_Viktor
@kukac50: Igen, Orbán a nagy iszlámellenességével komoly bajba sodorhatja az országot, o'szt a csajok seggét mustráló rendőrpárosok nem biztos, hogy meg tudják védeni a Zembereket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.